Câinele Leya, vinovat că «a uitat» drogurile în maşină

simeon stalpnicul png

S-a găsit vinovatul în cazul translatorului de limbă bulgară care a primit de la procurorii DIICOT Arad o maşină „tapiţată” cu heroină: câinelui antidrog al Poliţiei de Frontieră Arad.

Cazul arădeanului Nicolae Nakov (44 de ani), care a fost, fără voie, o jumătate de an, posesorul a 8 kg de heroină, în valoare de 700.000 €, a făcut „valuri", iar procurorii şi Poliţia de Frontieră aruncă vina unii pe ceilalţi.

Procurorul care a făcut ancheta nu se consideră vinovat că n-a găsit heroina în maşina cărăuşilor bulgari, prinşi cu VW Passat, la Vama Nădlac, în luna mai 2009, şi nici că a dat autoturismul unui civil.

Click! a prezentat, la 28 septembrie ,incredibila povestea lui Nicolae Nakov, translator de limbă bulgară, care a primit de la procurorii DIICOT Arad un autoturism “capitonat” cu 8 kilograme de heroină 

„Nu e vina mea. Este exclusiv responsabilitatea poliţiei. Şi din câte îmi aduc aminte a fost acolo şi un câine antidrog, care nu a găsit nimic. Dacă nici el n-a depistat drogurile...", a spus procurorul Codrin Matei.

Şi reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad reacţionează. "Nu deţin informaţii că la controlul maşinii să fi participat câinele antidrog. Noi am depistat maşina în vamă, dar procurorii au făcut verificările ulterioare", a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Până acum, nimeni nu a fost sancţionat, iar câinele Leya este considerat vinovat.

Câinele Leya e specializat în depistarea drogurilor şi a tutunului

simeon stalpnicul png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif