Călin Goia: «Pentru mine, pe primul loc este familia»


    Călin Goia
Călin Goia

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, se pregăteşte intens pentru lansarea ultimei piese, pentru care a filmat un videoclip inedit.

Melodia, ce se numeşte „Lumea e doar a mea”, este una melancolică şi a obţinut locul doi în preferinţele fanilor trupei, după piesa „Dă vina pe Voltaj”.

"Un lucru inedit pentru noi este faptul că vom cânta pe nori, deci formaţia Voltaj va cânta pe un mare nor. Videoclipul are şi un laitmotiv. Este vorba despre ochelarii în formă de inimă prin care vezi lumea mai frumoasă şi ieşi din starea de stres, oboseală, uiţi de griji şi te îndeamnă să ai un zâmbet pe buze. O mare bucurie pentru noi este apariţia în videoclip a doi actori foarte buni din noua generaţie: Diana Roman şi Andi Vasluianu. Este o piesă de meditaţie care trebuie să te conducă la o stare mai bună”, a mărturisit solistul trupei Voltaj pentru ziarul Ring.

Şi dacă pe plan profesional lucrurile par să meargă, de ani buni, ca pe roate, Călin speră ca pe viitor să reuşească să îmbine cu acelaşi succes muzica şi viaţa personală.

„Dacă ştii să găseşti un echilibru între familie şi carieră, acestea se împacă. Adevărul este că nu mai ai timp şi de altceva. Pentru mine, pe primul loc este familia şi încerc să-i acord cât mai mult timp. Nu m-am gândit niciodată să renunţ la muzică. Chiar dacă familia e pe primul loc, sper să nu fiu nevoit să renunţ la muzică. Cântăm din plăcere şi din fericire, ne aflăm printre norocoşii din România care pot trăi făcând ce le place. Pentru noi, banii sunt un obiectiv secundar”, a mai spus el.

Citeşte şi:

VIDEO EXPLOZIV! Călin Goia: «Fac dragoste în locuri publice! Involuntar. Cu soţia n-am mai făcut sex de trei luni»

Solistul trupei Voltaj a împărţit flori: «Îmi place să văd o femeie zâmbind» - FOTO

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg