Cântăreaţa Gabi Luncă i-a cerut lui Dumnezeu un copil şi a primit...

Ultima actualizare:

    Gabi Luncă
Gabi Luncă

Invitată la Teo Show, în emisiunea de la postul Kanal D, solista Gabi Luncă a povestit cum a devenit mamă şi s-a rugat la Dumnezeu ca să-i dea un baiat.

Gabi Luncă a povestit în emisiune că după ce a fost la o înmormântarea unui om care nu avea copii şi vedea cum îi luau lucruri din casă, acest lucru a înspăimântat-o. Povestea s-a întâmplat în 1970, când nu avea copii şi iatunci -a cerut lui Dumnezeu un copil, iar un an mai târziu a devenit mamă.

Gabi Luncă la Teo Show
Gabi Luncă la Teo Show

„Am fost o stearpă. I-am zis că dacă Dumnezeu există cu adevărat să mă ajute să am un copil". Solista de muzică lăutărească i-a făcut cadou lui Teo Trandafir o biblie. "Am stat în genunchi şi m-am rugat pe întuneric, s-a făcut răcoare în casă şi am simţit o prezenţă străină în preajma mea. Şi am deschis biblia şi l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea un copil şi că semnul că e de la el e să fie băiat. Iar drept răsplată mă voi pocăi. La câteva săptămâni, când eram într-o comună, a venit apoi un proroc şi mi-a spus că mi va da un copil dar să fac ce am promis", i-a povestit Gabi Luncă lui Teo. Apoi a mai devenit încă de trei ori mamă de fete.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net