Carmen Brumă nu renunţă la exerciţii nici de Sărbători

Ultima actualizare:

"N-o să risc să atrag antipatia cititorilor spunându-le să nu mănânce de Sărbători. Sărbătorile reprezintă o perioadă specială în viaţa noastră aşa că avem voie să ne facem mai toate poftele.

Ideea ar fi să nu mâncăm totul într-o singură masă, astfel încât să avem probleme de sănătate, indigestii şi senzaţii de disconfort.

În general, de Sărbători, timp de o săptămână, avem voie să mâncăm cam tot ce dorim. Am putea să punem, de exemplu, mai puţină maioneză la salata Boeuf, am putea să excludem cartoful din această combinaţie, am putea să ne rezumăm la a mânca două felii de cozonac şi multe altele, dar n-aş vrea să mă urască chiar toţi cititorii.

O soluţie bună ar fi că după Sărbători să ne cântărim şi dacă vom constata că ne-am îngrăşat să luăm măsuri imediat. Să nu lăsăm kilogramele respective acolo unde s-au depus şi să încercăm să le eliminăm.

Nu fac pauză din exerciţii nici de Sărbători pentru că eu sunt dependentă de sport şi sportul pentru mine este un stil de viaţă.

Recunosc că mănânc de Sărbatori lucrurile care îmi plac, dar am grijă să fac mişcare pentru că îmi place, pentru că mişcarea nu este o corvoadă pentru mine şi sper să nu devină niciodată", a precizat Brumă pentru perfecte.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
marire taxe bucuresti jpg
cerere in casatorie kfc facebook jpg
supermarket jpeg
marcaj trecere catedrala jpeg
alimente sanatoase jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
crima 2004 jpg
pensionari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net