Carnea făcută în laborator ar putea fi o ameninţare pentru fermieri?

Ultima actualizare:

    În octombrie va apărea primul hamburger realizat în laborator
În octombrie va apărea primul hamburger realizat în laborator

Cu cât o ţară devine mai bogată, cu atât locuitorii ei consumă mai multă carne. Ceea ce este un lucru benefic pentru afacerile fermierilor. Dar în condiţiile în care oamenii de ştiinţă creează carne în vitro, ar putea acest lucru să devină o ameninţare pentru fermieri, se întreabă reprezentanţii „Business Insider”.

În prezent există o cerere mare pentru carne, dar şi pentru cereale deoarece animalele trebuie să fie şi ele hrănite.

În ultimii ani oamenii de ştiinţă fac din ce în ce mai multe cercetări pentru crearea cărnii în laborator. Un cercetător a anunţat că în octombrie va prezenta oficial primul hamburger creat în laborator.

Momentan carnea făcută în Vitro nu reprezintă o ameninţare pentru fermieri deoarece ştiinţa încă este departe de a crea carne în laborator pe scară largă, dar având în vedere investiţiile care se fac este posibil ca în viitor să aibă loc şi acest lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
churches lalibela  jpg
manastirea Ghighiu  jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
stat bloc romania jpg
centrala termica de apartament instalator shutterstock 2373202799 jpg
vant puternic distrugeri jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image 2010 02 9 6894183 56 printre nameti 1200x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net