Caro, cu bagajele pregătite!

"Am verificat peste tot. În Europa nu găsiţi nicio echipă care să fie liberă cinci zile. Dacă nu se prezintă la echipă, categoric vom lua măsuri. Şi sigur vineri vom avea un antrenor, pentru că nu putem să continuăm aşa. Avem mai multe soluţii pentru a-l înlocui", a tunat Porumboiu.

Deşi fuseseră chemaţi Caro la antrenament abia sâmbătă, jucătorii au venit la antrenament de ieri şi s-au pregătit sub comanda a trei dintre ei: Pancu, Wesley şi Adailton!

Caro a mai primit ieri o lovitură: staff-ul tehnic pe care l-a adus la FC Vaslui a demisionat în bloc. Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă, iar oficialii clubului au tras un semnal de alarmă: "E uşor de dedus cine e vinovat de această situaţie de la Vaslui, în condiţiile în care oamenii de încredere şi toti jucătorii din echipă pun la îndoială profesionalismul antrenorului principal".

Interesant este că Porumboiu a mai avut o ultimă tentativă de a scăpa de Lopez Caro, oferindu-i pe loc 500.000 de euro. Răspunsul spaniolului l-a năucit pe Adrian Porumboiu: "Nici dacă îmi dai 999.999 de euro nu plec. Vreau milionul!".

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg