Cătălin Botezatu, despre Antonia şi Alex Velea: «Văd doi tineri talentaţi şi atât»

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este un prieten apropiat al familiei Antoniei şi a fost invitat la emisiunea Happy Hour de la Pro TV pentru a îşi spune punctul de vedere cu privire la presupusa relaţie dintre cântreaţa şi Alex Velea.

Designerul însă nu crede că lucrurile stau aşa cum crede multă lume.

„Eu îi cunosc şi pe Alex, dar mai ales pe Antonia. Îmi e foarte dragă, este un model, chiar un model de mamă. Nu ştiu ce să cred, eu spun doar ce văd. Văd două persoane care îşi iubesc copilul, ce e dincolo, nu ştiu, aparenţele sunt inşelătoare", a spus Cătălin. 

Mai mult, Bote nu crede că zvonurile despre Antonia şi Alex sunt adevărate. Cel mult, relaţia lor amoroasă este una inventată pentru publicitate, dar atât Alex, cât şi Antonia au demonstrat că sunt persoane responsabile care nu ar avea legături extraconjugale.

"E posibil să fie şi o strategie de marketing. Orice e posibil. Nu văd o relaţie între Antonia şi Alex Velea. Văd doi tineri talentaţi şi atât. Alex îşi iubeşte foarte tare soţia, de câte ori m-am întâlnit cu el a vorbit foarte frumos de Ana. Antonia e o fată cuminte, care a demonstrat de-a lungul anilor că s-a ocupat doar de muzică şi familie", a mai declarat Bote.

În plus, designerul crede că Antonia şi Vincenzo s-ar putea împăca oricând: "Orice e posibil când există un copil la mijloc".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net