Câţi bărbaţi sunt în poză? Unul dintre ei e de fapt femeie şi e soţia celuilalt

Cei doi locuiesc încă în aceeaşi casă din Leeds, dar Jay se află în plin proces de schimbare de sex, realizat, culmea, cu sprijinul fostului soţ, care e pastor.

"Femeile încearcă uneori să ne agaţe când mergem împreună în bar, ele nu îşi dau daus eama că noi suntem soţ şi soţie. Fosta mea iubită a locuit cu noi timp de 18 luni. Noi stăteam într-o cameră şi Jonathan în alta. Sună neobişnuit, dar, înc iuda tuturor celor întâmplate, eu şi Jonathan suntem prieteni şi încercăm să le fim alături celor doi copii", a povestit Jay, fostă Jenny.

Jay a dus o viaţă de lux alături de soţul ei. Avea o casă superbă şi conducea un BMW, dar nu era fericită. "De la 4 ani simţeam că am fost născută cu sexul greşit. Mereu am stat numai cu băieţi şi uram să me dezvolt ca femeie, mi se părea aiurea să am sâni. Mă simţeam masculină şi atrasă de fete."

La 17 ani, Jay, care îşi spunea încă Jenny la momentul respectiv, s-a cuplat cu primul ei bărbat, care a părăsit-o când a aflat că e însărcinată. La scurt timp după, l-a cunoscut pe Jonathan. L-a plăcut din prima clipă, dar sexul a  fost ciudat. "Nu mi se părea ok, mie îmi plăceau femeile. Trăiam o minciună. Şi totuşi, qam făcut un copil împreună."

Marea minciună spirituală în care trăia a fost dezvăluită în urmă cu patru ani, când Jenny i-a spus lui Jonathan ce simte cu adevărat. Bărbatul şi-a luat o lună pauză, s-a mutat de acasă, dar a reventi în căminul conjugal. "Deşi mariajul era sfârşit, noi ne înţelegeam în continuare foarte bine."

N-a durat mult şi Jenny şi-a spus oficial Jay şi a început să se întâlnească cu diverse femei. Ba chiar una dintre ele a locuit cu ei timp de 18 luni.

Cei mai mulţi apropiaţi au înţeles situaţia, deşi Jonathan este pastor şi a fost crescut într-un mediu mai conservator. Mama lui Jay, însă, nu a reuşit să treacă încă peste şoc. "Mama e dezgustată de mine. Nu înţelege."

În urmă cu câteva luni, Jay a început procesul de schimbare de sex şi este în mijlocul unui tratament hormonal. Urmează eliminarea sânilor şi, mai apoi, crearea unui penis artificial. Cei doi nu au divorţat încă oficial şi nici nus e gândesc încă la asta.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
alexandru arsinel
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png