Ce i-a scăzut nivelul! Marina Dina a primit de la noul iubit o maşină ieftină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu trei ani, Marina Dina era una dintre cele mai bine cotate asistente tv, iar viaţa ei era plină de strălucire. Se iubea cu fiul unui cunoscut om de afaceri şi avea parte numai de cadouri scumpe şi vacanţe de lux. Se pare însă că steaua ei a apus. Blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în compania noului ei iubit, dar nu mai are zâmbetul de altădată.

Nu mai e ce-a fost odată. De când a renunţat la statutul de asistentă tv şi la colaborarea cu Mihai Morar pentru emisiunea „Răi, da' Buni!" (Antena 2), Marina Dina a intrat într-un con de umbră. Au apus vremurile când se plimba cu un Mini Cooper de 25.000 de euro şi-şi făcea vacanţele prin frumoasa Insulă Capri din Italia.

Radu Morar, poreclit “Radu Murfatlar”, e îndrăgostit lulea de Marina

simeon stalpnicul png

Marţi după-amiază, blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Click! coborând dintr-un Fiat 500. Mult sub nivelul ei! S-a oprit să scoată bani de la bancomat, apoi s-a întâlnit în Herăstrău cu noul ei iubit, fost director la Murfatlar. Cei doi au luat masa împreună, iar la ieşire, s-au ţinut de mână şi s-au sărutat, ca doi porumbei.

Totuşi, Marina nu pare tocmai fericită. Ce-i drept, actualul iubit nu mai e la fel de darnic precum fostul. I-a luat Fiatul 500, de doar 12.000 de euro, în timp ce fostul iubit, fiul unui cunoscut om de afaceri, îi făcuse cadou un Mini Cooper S de 25.000 de euro. Mai mult, când hoţii i-au spart Mini-ul, iubitul de la acea vreme i l-a schimbat repede cu un Porsche Cayenne de 70.000 de euro.

În 2012, fostul iubit a dus-o într-o vacanţă romantică în insula Capri din Italia

simeon stalpnicul png

A condus un Porsche Cayenne dăruit de fostul iubit

simeon stalpnicul png

Pentru ca Marina să nu simtă lipsa emisiunilor, acesta a dus-o în vacanţe scumpe, la Paris, în Insula Capri, în Napoli şi a răsfăţat-o cu cadouri exclusiviste, un ceas de 10.000 de euro şi o brăţară cu diamante de 3.000 de dolari. În plus, tânărul a susţinut-o financiar atunci când vedeta a plecat în Italia, pentru a studia managementul modei la European School of Economics, costurile experienţei fiind de peste 9.000 de euro.

După patru luni de cursuri, blonda s-a întors în ţară, şi, de curând, s-a cuplat cu Radu Morar, un fante de Dorobanţi.

A fost asistenta lui Mihai Morar la Antena 2

Marina Dina a devenit cunoscută publicului în anul 2008, ca asistenta lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi, da' Buni!" (Antena 2). Blonda a câştigat rapid notorietate şi a sucit minţile bărbaţilor cu cele două pictoriale incendiare din Playboy. La sfârşitul anului 2011, după trei ani de emisiune, Marina a decis să se retragă şi să se ocupe de studii. Aceasta a absolvit Facultatea de Management a Universităţii Româno-Americane şi a făcut un curs de specializare în Italia.

image
image
image
image
image
image
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg
autumn 1758194 1280 jpg
tuica jpg
Geamuri jpg