Ce planuri are fiica lui Minune, după ce s-a mutat cu Franco: «Nu e cazul să vorbim de nuntă»

Ultima actualizare:

    Adrian Minune şi fiica lui, Carmen. (Foto: Facebook)
Adrian Minune şi fiica lui, Carmen. (Foto: Facebook)

Carmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruţă", unde a vorbit despre planurile sale de viitor. Fata de 16 ani a spus că nici nu se gândeşte la nuntă şi că pe primul plan rămâne şcoala, după care construirea unei cariere muzicale.

Se pare că fiica lui Adi Minune nu s-a lăsat îmbătată de aburii dragostei şi chiar dacă a fugit de acasă pentru a fi cu bărbatul iubit, aceasta nu intenţionează să se mărite. Carmen spune că pe primul plan rămâne şcoala şi că îşi doreşte din suflet să îşi facă un nume în muzică.

"Încă nu e cazul să vorbim de nuntă. Şcoala e pe primul plan şi după muzica. Faptul că şi-a asumat riscul de a mă "răpi" a fost o dovadă de iubire. Şcoala mea va merge în continuare şi cariera mea la fel. Un viitor nu trebuie să-ţi fie asigurat, ci trebuie să ţi-l faci. Prima mea dorinţă a fost cea care s-a îndeplinit, a doua este să-mi fac o carieră singură, chiar şi fără ajutorul tatălui meu. Nu mi-am dorit să mă mărit, dar am plecat cu Franco pentru că aşa am simţit. Gestul meu a fost dictat de inimă şi nu de creier. Nu am stat să mă gândesc ce se va întâmpla. Nu am vorbit cu părinţii mei din respect, de ruşine. Între mine şi părinţii mei a existat o barieră impusă de respect. Am devenit o lecţie de acasă şi ar fi bine ca ei să nu facă aşa. Ştiu că părinţii mei au suferit, dar şi eu am suferit pentru că eram departe de ei. Eram cu Franco de un an şi 6 luni", a declarat Carmen în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "La Măruţă".

Carmen
Carmen

Fata a spus că lucrurile s-au liniştit şi că nu regret gestul făcut, chiar dacă şi ea şi părinţii ei au suferit din cauza gestului făcut de ea.

"E linişte şi pace de ambele părţi şi consider că am făcut o alegere bună. Am încercat să găsesc o balanţă înainte de această decizie, dar nu am găsit nicio altă soluţie. La 10 minute după ce am ieşit din casă telefonul lui Franco a sunat. Era mama şi mă căuta. Plângea şi mă întreba unde sunt. I-am spus că sunt bine şi să stea liniştită. Am plecat şi ne-am izolat de toată lumea, la munte. Eu am ţinut tot timpul legătura cu mama mea ca să o calmez. «Mamă sunt bine, sunt liniştită, sunt fericită», îi spuneam. Mi-a fost frică să mă întorc pentru că ştiam că deciziile sale ar putea fi luate şi la nervi", a mai spus tânăra de 16 ani.

Carmen a precizat că, în prezent, locuieşte singură cu iubitul ei, Franco. Fata a spus că are o familie extreme de unită, chiar dacă au dificultăţi de comunicare.

"Locuiesc cu Franco. Doar noi doi. Noi avem o familie foarte unită şi suntem foarte aproape unul de celălalt chiar dacă nu comunicăm", a încheiat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net