Ce se stie despre cel de-al treilea suspect în crima de la Sibiu, încă neprins. Ce a spus mama lui

Ultima actualizare:

Cosmin Costinel Zuleam este cel de-al treilea suspect în crima de la Sibiu și singurul încă neprins. Are 31 de ani și este recidivist. Anchetatorii spun că și Zulean a părăsit țara, probabil pe data de 13 noiembrie și există informații că și acesta s-ar afla tot în Regatul Unit. Cosmin Costinel Zuleam, care ar fi fost șeful bandei, este din comuna Valea Stanciului, aceeași localitatea de unde este și bărbatul pe care polițiștii l-au săltat, după ce l-au confundat cu unul dintre autorii crimei. Duminică, primii doi suspecți, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță au fost localizați și prinși de polițiștii din Scoția și Irlanda de Nord.

image

Cosmin Costinel Zulean, spargere ca în filme în Slovenia

Polițiștii români în colaborare cu cei din Regatul Unit lucrează împreună pentru depistarea celui de-al treilea suspect, despre care există informații că s-ar afla în aceleași zone de unde au fost săltați primii doi.

Poza acestuia a fost postată pe pagina oficială a Poliției Române, iar pe numele lui este emis un mandat de arestare pentru omor.

Costinel Cosmin Zulean zis Olteanu a mai fost închis. Împreună cu banda lui a dat o spargere la un mall din Slovenia, de unde a plecat cu telefoane de 155.000 de euro.

Banda lui Olteanu a procedat ca-n filme, cu schițe ale locului și trasee prestabilite pentru ieșire. Până la urmă, el a fost prins pe baza probelor ADN găsite la locul faptei.

Mama lui Zulean spune că nu și-a văzut fiul de 20 de ani

Mama lui Zulean susține că nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani, dar știe că el a mai fost în pușcărie pentru trafic de droguri, relatează Digi24.

Cosmin Zulean ar fi însoțit de iubita lui, suprinsă și ea de camerele de supraveghere, într-un mall din Sibiu și care ar fi primit misiunea să vândă telefoanele furate din casa omului de afaceri Adrian Kreiner.

Duminică, cei trei bărbați, suspecți în crima de la Sibiu, au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj. Ultimii doi au fost prinși în Scoția și Irlanda de Nord, a anunțat duminică Poliția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net