Ce spun psihologii despre războiul dintre Oana Zăvoranu şi Mărioara

simeon stalpnicul png

Război pe viaţă şi pe moarte între Oana Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor. Oana Zăvoranu a sărit ca arsă şi i-a declarat război lui Corneliu Vadim Tudor, deoarece acesta i-a luat apărarea mamei sale, Mărioara Zăvoranu.

Psihologul Bebe Mihăescu este de părere că Oana a rămas cu imaginea tatălui ei în minte şi din această cauză ajunge să se certe cu toată lumea.

"Există puseuri de hipertensiune generate de conflicte intense. Imaginea pe care Oana o subliniază, este a tatălui ei. Imaginea tatălui generos o va face pe Oana să se certe cu toate persoanele din jurul ei. Nu o mai poate regăsi nicăieri, iar orice bărbat care nu va fi la înălţimea lui, atunci va ajunge la un conflict. Când spui cuiva că "te urăsc din toată inima", înseamnă că vrei ca acea persoană să dispară de pe faţa pământului. Dacă mama ei cunoaşte că se află pe un teren instabil, nu ar trebui să se angajeze într-un proces de dezmoştenire", a declarat psihologul, la emisiunea «Drept la Ţintă».

Hanibal Dumitraşcu spune că acest conflict este departe de ase încheia, iar Corneliu Vadim Tudor este un personaj pasager în acest peisaj: "Oana este o structură cu fixaţii care o face să fie inflexibilă. Corneliu Vadim Tudor este un personaj pasager, nu este un personaj care să se substituie imaginii unui bărbat ideal. Mama ei este un personaj care îi încurca socotelile. Între ele există o relaţie de ataşament eşuat, de la început, iar aceasta se vede în acest război cotidian. Există o invidie reciprocă, un mod de a-l desfiinţa pe celalalt care se face cu o voluptate absolută".

simeon stalpnicul png
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
3 anastasia soare png png
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg