Chifle cu afumătură - Hamza Doina Mihaela

Ultima actualizare:

Umplutura: 100g kaiser tăiat cubuleţe, 1 ceapă mică, caşcaval.

Preparare:

Într-un castron se cerne făina, se adaugă sare, drojdia amestecată cu zahărul şi o lingură de apă călduţă, apoi se adaugă laptele bătut, oul şi untul.

Se frământă, se acoperă cu un prosop, se lasă să crească la căldură cam o oră sau până îşi dubleză volumul. Kaiser-ul tăiat cubuleţe se topeşte într-o tigaie, se adaugă ceapa tocată şi se prăjesc împreună.

Aluatul crescut se împarte în 16 bucăţi, apoi se modelează ca nişte chifle, se aşează umplutura şi caşcavalul pe fiecare şi se lipeşte aluatul deasupra astfel încât să se obţină 16 sfere.

Se aşează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se lasă să mai crescă puţin la cald. Cuptorul se încinge la 200°C.Chiflele crescute se ung cu ou bătut cu puţin lapte şi se presară seminţe după preferinţă.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
calorifer shutterstock jpeg
marcel bartic colind jpg
470151278 538188272547733 6261949949018933597 n jpg
 Sambuca di Sicilia FOTO Shutterstock
corvinul jpeg
bancomat jpeg
wizz air avion jpg
marelbo png
image
actualitate.net
image
actualitate.net