Chivu a scăpat de Benitez

În 2010, Inter a câştigat aproape tot (cinci trofee din şase posibile), însă pe banca nerazzurrilor s-au perindat nu mai puţin de trei antrenori.

În vară a plecat Mourinho, acum a venit rândul lui Rafa Benitez, care îi va ceda locul unui alt tehnician, cel mai probabil brazilianul Leonardo.

Ruptura dintre Benitez şi Inter s-a produs după Mondialul Cluburilor, când ibericul i-a cerut imperativ preşedintelui Moratti întărirea lotului. „Transferuri sau plec!", a spus atunci Rafa.

Marele favorit s-o conducă pe Inter în 2011 este brazilianul Leonardo, însă nu este exclusă o surpriză, gen Walter Zenga. În schimb, Benitez este dorit de fanii lui Liverpool înapoi pe „Anfield"!

Pentru Cristi Chivu, despărţirea de Rafa Benitez n-a picat rău, în condiţiile în care cei doi s-au certat în câteva rânduri chiar pe terenul de joc.

Memorabil a fost episodul din meciul cu AS Roma, când căpitanul naţionalei României s-a îndreptat supărat către Benitez, ameninţându-l: „Dacă nu schimbi tactica, eu ies de pe teren!"

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
cub morris png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg