Cinci asemănări uluitoare între Marina Almăşan şi Adriana Bahmuţeanu!

Ultima actualizare:

    Pe 26 decembrie 2011, Marina Almăşan  şi Georgică Cornu au petrecut trei  ore împreună într-o vilă din Bucureşti
Pe 26 decembrie 2011, Marina Almăşan şi Georgică Cornu au petrecut trei ore împreună într-o vilă din Bucureşti

Ştiaţi că între Marina Almăşan şi Adriana Bahmuţeanu există câteva asemănări? Ei bine, dacă nu, iată că există 5 coincidenţe uluitoare între cele două realizatore TV, găsite de EVZ.

George Cornu are atâţia bani încât n-are timp să-i numere, are proiecte cu statul, o proteză la picior şi este mogul de presă, asemenea lui Progoană, soţul Adrianei.

Cât despre cele două dive: atât Adriana, cât şi Marina sunt producătoare de emisiuni TV.

Cornu, supranumit şi «Regele Asfaltului», este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Anul trecut, firma sa de asfaltări a executat lucrări publice în valoare totală de 180 milioane de euro. Pe lângă asta, iubitul Marinei este şi mogul de presă, afaceristul patronează televiziunea TVT89 din Timişoara.

Atât Marina Almăşan, cât şi Adriana Bahmuţeanu s-au îndrăgostit de partenerii lor actuali după ce au început să colaboreze pe plan profesional.

Afacerile cu statul e prima coincidenţă în comparaţia cu Silviu Prigoană, care, la rândul său, a obţinut contracte de salubrizare şi deszăpezire în Bucureşti şi în alte oraşe mari din ţară. Culmea, şi George Cornu are o protezată laba unui picior, după un accident de circulaţie petrecut în urmă cu câţiva ani, scrie EVZ.

Divorţul lui Georgică şi al Marinei cu foştii soţi s-a lăsat cu discuţii aprinse şi acuze fără număr. Situaţie similiară şi în cuplul Prigoană-Bahmuţeanu!

Zilele trecute, paparazzi Click! au prezentat imagini care au dat în vileag relaţia de amor dintre Marina Almăşan şi George Cornu. Cei doi nu au negat relaţia, mai mult decât atât, realizatorea TV a dat vina pe soţ pentru infidelitate, iar omul de afaceri i-a cântat în strună Marinei.

George Cornu, în vârstă de 57 de ani, este în proces de divorţ şi spune că Marina nu are nicio legătura cu decizile pe care le-a luat în legătura cu partenera lui de viaţă. Însă, se pare că soţia lui nu este de aceeaşi părere. Aceasta declarând în exclusivitate pentru Click! că Marina ar fi fost mărul discordiei între ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net