Cine este femeia care a murit strivită de contabila sinucigașă. Locuia la același etaj cu cea care a ucis-o

Femeia care a murit strivită după ce o contabilă în depresie a vrut să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 5, avea 60 de ani și era mama a două fete. Ca o coincidență stranie, ea locuia la același etaj cu femeia care a strivit-o în cădere. Miercuri, o femeie de 43 de ani, contabilă, s-a aruncat de la etaul 5 unde functionează firma la care lucra. A căzut peste o altă femeie care a avut neșansa să treacă pe trotuar în acel moment. Sinucigașa a supraviețuit și nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol, în timp ce victima ei a murit în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. 

image

Victima abia ieșise din scară și mergea la serviciu

Ileana Cristea era economistă și locuia pe același etaj unde lucra și contabila care a vrut să se sinucidă. Femeia era angajată de 20 de ani la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

Era căsătorită și avea două fete. Familia și colegii de serviciu sunt în stare de șoc. Ileana Cristea abia ieșise din scara blocului când contabila apucase să sară de la balcon, prăbușindu-se peste ea. Femeia de 60 de ani a suferit răni cumplite.

O văd, o văd în faţa ochiilor, la biroul la care stătea şi de fiecare dată când aveam o solicitare, o problemă, era persoana care se oferea din primul moment să ne ajute”, a povestit un coleg de serviciu.

Ileana Cristea, victima contabilei sinucigașe. Foto: Facebook
Ileana Cristea, victima contabilei sinucigașe. Foto: Facebook

„Toată lumea a fost într-o stare de şoc pentru că nu putea să-şi imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela. Ea (n.r. - sinucigașa) a recunoscut că îi pare rău. Erau poliţiştii şi cu domnii de la ambulanţă, când îi puseseră cămaşa de forţă pe ea. Şi a spus de faţă cu toată lumea că: îmi pare rău, dar eu m-am uitat când am vrut să sar şi nu era nimeni.”, a declarat fiica femeii pentru Observator.

Ileana Cristea a fost operată de urgență însă inima ei s-a oprit la 10 minute după ce a ieșit din operație.

Contabila sinucigașă riscă 20 de ani de închisoae

Familia Ilenei Cristea intenționează să o dea în judecată pe femeia care a încercat să își pună capăt zilelor și îi va cere despăgubiri.

Între timp, polițiștii au schimbat încadrarea juridică pentru autoare. Din vătămare corporală din culpă, este acuzată de omor cu intenție indirectă, și riscă să facă între 10 și 20 de ani de închisoare.

Contabila abia ajunsese la serviciu. Câteva minute a stat în fața calculatorului, apoi când a fost singură în încăpere s-a aruncat de la etaj și a scăpat cu răni minore în urma impactului. De altfel, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că femeia se ridică fără probleme după căzătură.

Ea nu a fost încă audiată. Procurorii ar putea decide transferul ei la o clinică de psihiatrie, pentru evaluare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net