Cine este Gabriel? Mesajul „Gabriel, du-te la mamaie!”, misterul din București

Gabriel este pe buzele tuturor. Și asta pentru că nimeni nu știe cine este. Și nimeni nu deslușește misterul unor afișe bizare care se adresează, în mare parte, lui Gabriel. Foi A4 printate cu îndemnul „Gabriel, du-te la mamaie!” au împânzit mai multe zone din București. Aproape nu e staie de tramvai în care bucureștenii să nu dea peste acest mesaj.

image

Cine este Gabriel și de ce au fost lipite aceste

Afișele au pus pe jar bucureștenii care și-au făcut tot felul de gânduri. Unii spun că prima oară au văzut foile lipite pe stâlpi acum mai bine de o săptămână. Între timp, mesajele s-au înmulțit și au apărut lipite în stațiile de tramvai, pe copaci sau coșuri de gunoi.

image

Gabriel du-te la mamaie" este mesajul cel mai des întâlnit. Oamenii se întreabă dacă este vorba despre o familie care își caută copilul. Sau să fie o glumă? Afișele lipite peste tot au stârnit rumoare pe internet.

Mesajele sunt lipte în locuri vizibile, astfel că este imposibil să nu le observi.

Mesajul în limba italiană spune și mai multe

Mesajul menționat mai sus nu este singurul de acest fel. Câțiva bucureșteni au publicat poze și cu următorul text: „Gabriel Z. vino acasă”. Într-o zonă din Capitală, un mesaj adresat tot lui Gabriel este scris în limba italiană.

„Gabriel, suona il cittofono a mamaie lo convinta che non gli fai nulla” - „Gabriel sună la interfon la mamaie și convige-o că nu vei face nimic”

image

Pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” încearcă să afle povestea din spatele acestor mesaje. Mai mulți oameni din comunitate au spus că și ei au văzut afișele lipite cu scotch în mai multe zone din București, precum Gara de Nord, Calea Rahovei sau Piața Unirii.

Misterul din București a împărțit internetul în două. Unii cred că este o glumă, alții se gândesc la ce este mai rău. În timp ce unii oameni spun că ar putea fi vorba de un copil dispărut sau care are anumite probleme, iar mesajele ar fi din partea familiei, alții sunt siguri că este o glumă.

„Este un Fake news! Nu mai comentati despre aceste afise !(In prima zi era doar un afis scris de mana, iar acum are si imprimanta!)”, scrie un utilizator.

image

Pot fi foile astea o gluma? Da, pot fi. Dar pot fi și puse de o mama, de o bunica, de un frate sau o sora care sunt macinati de disperare, si care au scris asa cum s-au priceput si ei. Exista mereu posibilitatea asta, și nu e nimeni nici prost, nici tampit dacă o ia in calcul, ci pur și simplu om”, scrie o femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net