Connect-R, despre piesa «Vara nu dorm»: «Am făcut-o inspirat de tatăl meu, care are probleme cu somnul»


     Connect-R
 Connect-R

Într-un interviu acordat pentru jurnalul.ro, Connect-R a mărturisit că a făcut piesa "Vara nu dorm", ce se anunţă deja a fi un hit estival, inspirat de tatăl său.

Artistul a compus piesa gândindu-se la părintele său, care are probleme cu somnul de câţiva ani, în pofida nenumăratelor tratamente pe care le-a luat pentru a scăpa de insomnii.

"Am făcut-o inspirat de problemele lui taică-miu, pentru că el are probleme cu somnul...De ani de zile ne chinuim să-i găsim un leac, am încercat tot felul de terapii, nu-i foarte bine, dar o s-o rezolvăm şi pe asta...", a spus el.

Solistul a vorbit şi despre originile lui ţigăneşti, pe care nu a încercat să le ascundă niciodată, deşi în România această minoritate nu este văzută cu ochi foarte buni. De altfel, spune el, meseria din care credea că va trăi era una destul de modestă: tinichigiu.

"Eu cânt din 1998, atunci am avut prima apariţie discografică, pe o compilaţie. Şi aici se face diferenţa. Eu n-am făcut muzică nici pentru bani, nici pentru faimă. Eu urma să fiu tinichigiu auto. Taică-miu, fiind tinichigiu auto, m-a dus la o şcoală unde asta se învaţă. Urma să mă angajez. Ba, la un moment dat, ştiu că mergeam la un atelier de tinichigerie, în spate la Sofitel, şi vindeam şi ziare la intersecţie", a mai declarat Connect-R.

Şi, pentru că refrenul piesei lui a devenit deja un laitmotiv al verii, Connect-R a "dezvăluit" şi marele mister legat de somnul lui din perioada estivală. "Da, dorm, trebuie să dorm eu, pentru ca alţii să nu doarmă, să mă asculte în cluburi".

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub lia bugnar png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png