Cori Gramescu te învăţă ce să mănânci în vacanţă! Iată reţeta minune

Ultima actualizare:

    Cori Grămescu nu uită să fie feminină
Cori Grămescu nu uită să fie feminină

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness, care a ajutat peste 7000 de femei sa slabeasca, a realizat o lista a alimentelor la care este bine sa apelam in concediu pentru a nu ne ingrasa.

"Suntem cu toţii tentaţi că în vacanţă să nu mai ţinem cu dinţii de dietă pe care am ţinut-o până să plecam în concediu. Excesele din aceasta perioadă îşi pot pune sever amprenta asupra echilibrului organismului şi, pe lângă faptul că ne putem îngrăşa rapid, ne putem da peste cap metabolismul", mărturiseşte Cori Gramescu.

Celebra antrenoare de fitness de la Lady Fit ne spune ce este bine să mâncăm în vacanţă şi ce nu.

"Îţi poţi adapta meniul în funcţie de ţara pe care o vizitezi. Dar ceea ce o să găseşti peste tot sunt legumele, fructele, carnea slabă, fructele de mare şi lactatele. Ocazionala prajitură, tartă cu fructe sau croissantele fragede de la cafeaua de dimineaţă trebuie să rămână excepţii: o data la doua zile şi în cantitati moderate + putin cardio = ti-ai satisfacut pofta si silueta ta nu a fost afectata!

Dimineata poti manca o omleta si salata, cereale integrale si cateva fructe uscate sau un bol de fructe proaspete.

La pranz poti alege o salata consistenta, cu piept de pui la gratar si o supa de legume, iar seara poti opta pentru legume la gratar sau fierte (broccoli, fasole pastai, mazare, spanac, conopida, etc) cu peste, muschi de vita sau friptura de curcan", spune Cori.

Foarte importanta este, cu siguranta, hidratarea, mai ales ca suntem in plin sezon estival cand canicula este un fenomen zilnic.

"Bea multa apă, ceaiuri reci neîndulcite şi limonadă cu putina miere, la care poţi adăgua câteva frunze de mentă. Nu exagera nici cu fresh-urile de fructe, pentru că au un conţinut ridicat de fructoza", a mai spus Cori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net