Cornel Penescu a fugit în munţi

Ultima actualizare:

Pus în libertate de Curtea de Apel Ploieşti, Cornel Penescu a ajuns acasă vineri în jurul orei 22.35. Rupt de oboseală, acesta nu a fost prea comunicativ.

„Mai mult am vorbit noi decât el. Tata era surmenat", ne-a povestit Andrei, fiul patronului de la FC Argeş. Doar apariţia mamei sale l-a făcut pe Cornel Penescu să iasă din starea în care era.

Mai citeşte:

Doamna Maria purta un batic crem, cu trandafiri, pe cap, iar în braţe avea un buchet de flori. Lui Cornel Penescu i-au dat lacrimile când mama sa a intrat în casă.

„Pupa-te-ar, mama, de băiat! Nici zece zile nu ar fi trebuit să stai în penitenciar. Păi ce ai făcut tu, mamă?", i s-a adresat fiului, doamna Maria Penescu.

În jurul orei 1.00 noaptea, omul de afaceri a urcat la etaj pentru o baie fierbinte, apoi s-a retras în dormitor.

„Nu am dormit toată noaptea. Parcă trăiesc un coşmar. Trebuie să mă mişc rapid pentru a reclădi ceea ce am pierdut cât timp am fost închis. Sunt total bulversat de ceea ce am văzut după ce am ieşit din penitenciar. M-a durut tare când am oprit la firma PIC şi am văzut că totul e pustiu", a declarat Cornel Penescu.

Finanţatorul grupării din Trivale a vrut să evite agitaţia şi zarva făcută pe marginea eliberării sale, aşa că a părăsit Piteştiul cu noaptea-n cap.

„Tata a vrut să se odihnească şi să-şi încarce bateriile. Va sta câteva zile la vila de vacanţă de la munte pe care o avem. Acolo îi va fi bine. Este obosit rău de tot acum", ne-a declarat Andrei.

L-au vizitat jucătorii

Cât timp a stat la închisoare, Penescu s-a interesat în permanenţă de situaţia echipei. Nici jucătorii săi nu l-au uitat şi, cum au auzit că patronul părăseşte arestul, l-au sunat să vadă cum se simte. Fotbaliştii de la FC Argeş şi-au trimis căpitanul să-i ureze bun venit acasă finanţatorului.

Aşa că, în jurul orei 23.00, Daniel Bălaşa a ajuns la vila lui Penescu. "Tata se va implica la echipă la fel cum a făcut-o şi înainte. Vrea ca la jumătatea returului, FC Argeş să fie promovată", a spus Andrei Penescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net