Craiova: Iată conflictul stupid care a dus la moartea elevului

În ziua premergătoare crimei/ Andrei Goreci (17 ani), prietenul lui cel mai bun, Cristian Manea (17 ani), dar şi alţi colegi de şcoală se aflau pe unul din culoarele din incinta Liceului "Tudor Arghezi". Fratele criminalului, elev şi el la acelaşi liceu se afla împreună cu un alt grup de elevi, relatează Adevarul. "În ziua de 6 octombrie, între fratele autorului şi un coleg al victimei a avut loc un conflict verbal spontan, după ce unul dintre ei a fost atins cu o pungă. Totul a degenerat într-o altercaţie cu injurii şi îmbrânceli pe scările liceului", spun anchetatorii.

Elevul ucis la Craiova a fost înjughiat de două ori în inimă

Ucigaşul elevului model din Craiova, un cocalar cu tupeu de golan - FOTO

ŞOCANT! Elevi înjunghiaţi în faţa şcolii, în Craiova. Unul dintre ei a murit

Doi elevi de la Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova au fost atacaţi ieri în drum spre şcoală. Unul dintre ei a murit. Ucigaşul, un fost elev al liceului, a fost reţinut azi-noapte, fiind acuzat de omor calificat. Romel Voicu (19 ani) ar putea fi acuzat şi de tentativă de omor, pentru că a provocat răni şi unui alt elev.

Anchetatorii au găsit încă de aseară arma crimei. Ucigaşul o ascunsese în boscheţi. El însuşi a predat-o anchetatorilor. Contactate de "Adevărul", surse judiciare au descris reacţia violentă a criminalului la audieri. Suspectul a declarat cu nonşalanţă: ”Ei, asta este, l-am omorât!  Iau zece ani pentru un prost!” Declaraţia i-a şocat până şi pe procurori. Deşi iniţial, criminalul declarase că nu a vrut decât să-şi sperie victima, în timpul audierilor, care s-au prelungit în noapte, acesta a izbucnit.

În primă instanţă, atacatorul a susţinut în faţa anchetatorilor că nu a vrut să-l ucidă pe elevul de 17 ani, ci doar să-l intimideze.  Victima se certase zilele trecute cu fratele agresorului.

A doua zi, criminalul Romel a venit la liceu cu fratele său şi cu un alt băiat, elev şi el la "Arghezi". Pentru a nu avea martori gaşca lui Romel Voicu i-a aşteptat pe cei cu care se răfuise fratele său într-un spaţiu mai retras dintre gardul şcolii şi un bloc din cartierul Rovine. "Între colegul victimei şi  fratele învinuitului s-a iscat un conflict fizic, iar în momentul în care Romel a văzut că rezultatul conflictului era în defavoarea fratelui său a scos cuţitul şi a dat pe unde a nimerit", au mai spus anchetatorii.     

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg