Cristi Marin o hărţuieşte pe Mariana Moculescu cu mesaje cu tentă erotică: «Când făceam sex, şi mâncarea se ardea pe foc»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mariana Moculescu nu ştie cum să scape de fostul său iubit, Cristi Marin, care o hărţuieşte de câteva luni. Bărbatul îi trimite mesaje cu tentă sexuală, uneori chiar şi câte zece pe zi, în care îi spune cât de mult îşi doreşte să facă dragoste cu ea. Pentru că nu i-a cedat, duminică, Moculeasca a fost bătută de Cristi, iar acum îi face plângere penală.

„Să mă apelezi când vrei să te f...”, „Facem sex?, facem sex?, facem sex?”, „Eşti cea mai tare femeie cu care m-am culcat”, „Mi-e dor de zilele şi de nopţile petrecute împreună. Îmi e dor să facem dragoste, să te sărut, să-ţi simt saliva, să te am, să ne iubim. Şi mâncarea pe foc se ardea când noi făceam dragoste”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Mariana Moculescu le-a primit de la fostul iubit, Cristi Marin.

Vedeta se simte hărţuită de el şi nu ştie ce să mai facă să scape de insistenţele lui.

„Mă terorizează, m-am săturat. Să mă lase odată în pace, nu vreau să mai aud de el. Ştiu că are una cu care se culcă, dar tot la mine se gândeşte, aşa zice el. Nu vreau să mai aud în viaţa mea de acest bărbat", a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

Speriat că femeia pe care o iubeşte face orice ca să scape de el, Cristi a mai încetat cu mesajele cu tentă sexuală şi a început să-i trimită sms-uri de suflet, în care îi spune ce sentimente are pentru ea, sperând că aşa o va îndupleca.

„Mă doare sufletul. Îmi lipseşti. Te-am iubit mereu. Am încercat orice să te readuc la mine, am făcut şi greşeli fără să vreau să te rănesc. Sunt praf".

„Îmi pare rău pentru tot. Iartă-mă. Sunt foarte trist pentru că nu eşti lângă mine. M-ai abandonat. Mă ierţi?", „Aş vrea să mă leg de tine, să-ţi aparţin trup şi suflet".

Cristi a bătut-o că n-a vrut să facă sex de Revelion

Mariana a declarat luni, pentru Click, că iubitul său, Cristi Marin, a agresat-o pentru că nu a vrut să facă sex cu el.

Se pare că bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în faţă, leziuni pentru care fosta soţie a lui Horia Moculescu şi-a scos certificat medico-legal.

Învinuitul, Cristi Marin, neagă acuzaţiile şi spune că este vorba doar de o răzbunare din partea Marianei şi că agresorul este un alt bărbat.

Mai citeşte:

Cristi Marin neagă acuzaţiile Marianei Moculescu: «Minte cu neruşinare. Am făcut sex la greu»

Mariana

Moculescu şi Natalia Mateuţ vor desemna cea mai frumoasă fată în lenjerie intimă! FOTO

Mariana

Moculescu, cu noul iubit muzician la concertul Kamarera&Alinka

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net