Cristi Tănase, „reinventat” de Victor Piţurcă

Ultima actualizare:

Deşi roş-albaştrii nu au primit gol, jocul a scos în evidenţă carenţele grave din apărare, acolo unde cuplul de fundaşu centrali Abrudan – Gardoş s-a întrecut în erori. Antrenorul Victor Piţurcă a avut şi motive de satisfacţie observând evoluţia bună a mijlocaşului Cristi Tănase.

După un sezon foarte slab în care s-a remarcat mai mult prin scandaluri decât pe teren, Tănase a arătat poftă de joc şi multă ambiţie. Piteşteanul a impresionat prin tehnica sa şi a fost cel mai bun jucător al Stelei în amicalul de aseară. Mijlocaşul Mihai Răduţ i-a dat emoţii lui Piţurcă în minutul 66, când a ieşit de pe teren accidentat la coapsa stângă.

Nicoliţă vrea revanşa cu Real MadridBănel Nicoliţă, noul căpitan al Stelei, spune că echipa se prezintă din ce în ce mai bine: „Mă bucur că am câştigat, contează şi aceste meciuri, chiar dacă sunt doar amicale. Suntem pe drumul cel bun, se vede acest lucru. Eu sunt mai motivat ca oricând, mai ales că port şi banderola. Şi colegii mei sunt determinaţi, ne batem pentru titlu!”.

Mijlocaşul vrea să răzbune în meciul amical cu Real Madrid (22 august), autogolul marcat în partida cu „galacticii” de acum patru ani, în Liga Campionilor: „Dacă vom juca împotriva lui Real Madrid, va fi o revanşă personală pentru mine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Louis png
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net