«Cronica Cârcotaşilor» se întoarce din 2 noiembrie, dar nu se ştie în ce formulă

21 octombrie 2011

«Cronica Cârcotaşilor»de la Prima TV şi Kiss FM nu a fost difuzată în această săptămână, în urma accidentului provocat pe 16 octombrie de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane.

«Emisiunea nu se va difuza săptămâna asta, dr nici săptămâna viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă», au declarat pentru Mediafax reprezentanţii televiziunii.

Anunţul a venit după ce emisiunea matinală «Cronica Cârcotaşilor» de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită luni dimineaţă cu programul "Kiss Music". Emisiunea matinală «Cronica Cârcotaşilor» a fost difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00.

«Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu», au declarat pe 17 octombrie, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM.

Realizatorul de televiziune şi radio Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost dus în stare gravă.