Crudu îl acuză pe Leo că vrea să o distrugă

simeon stalpnicul png

Daniela e foc şi pară pe afaceristul Leo de la Strehaia, pe care îl acuză că i-a întins o cursă pentru a fi îndepărtată de la matinalul Antena 1. După ce a fost anunţată că a fost dată afară din echipa emisiunii, vedeta şi-a înecat amarul într-un club bucureştean, unde a stat până-n zori.

Daniela Crudu trăieşte de câteva zile un coşmar. Vedeta se simte copleşită de scandalul cu Leo de la Strehaia, care a acuzat-o că l-a "uşurat" de suma de 450 de milioane şi că ar fi încercat să mituiască echipa de la matinalul Antena 1.

"Mi-a zis să ne vedem, la începutul lunii decembrie, că vrea publicitate, să apară şi el în ziar, să fie vedetă. Am fost de acord, dar după câteva întâlniri, când am văzut ce fel de om este, nu i-am mai răspuns la telefon. Atunci mi-a trimis sms-uri şi m-a ameninţat că mă va distruge. Nu mi-e frică de el, ce poate să-mi facă mai mult de atât, oricum dacă vine după mine îi dau cu bâta-n cap", le-a povestit vedeta unor prieteni.

simeon stalpnicul png

Daniela plânge întruna de două zile, de când şefii au anunţat-o că va fi pusă pe liber, pe motiv că acest scandal a adus prejudicii de imagine postului. Din păcate, însă, Crudu nu poate demonstra că nu i-a trimis sms-urile incriminatoare lui Leo de la Strehaia.

"Nu am ce face ca să arăt că sunt nevinovată, dar jur că nu am trimis mesajele în care spuneam despre Răzvan şi echipă. Nu eram atât de proastă. Regret enorm că nu voi mai fi la emisiune, munceam acolo de plăcere. Sper ca la un moment dat să mă primească înapoi. Oricum, nu vor mai găsi alta ca mine", s-a confesat Daniela persoanelor apropiate. Miercuri noaptea, după ce a plâns în pernă câteva ore bune, Daniela s-a destresat petrecând câteva ore în clubul Princess, alături de sora ei, Ani.

Citeşte şi:

Daniela Crudu, cu ochii în lacrimi la Acces Direct! VIDEO

Daniela Crudu, dată afară de la Antena 1

Sora Danielei: «Fraierul de Leo se oftică pentru că a fost refuzat»

Leo de la Strehaia, fraierit de Crudu cu 10.000 de euro: „O trec la pierderi”

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

simeon stalpnicul png

Crudu: «Da, am fost la el acasă!»

Invitată, aseară, la emisiunea "Acces direct" (Antena 1), Daniela Crudu a recunoscut faptul că l-a vizitat acasă pe Leo de la Strehaia şi că a fost la numai un pas de a începe o relaţie cu el: "El a venit la mine de trei ori, dar nu eram acasă, i-a răspuns tatăl meu. Am fost şi eu o dată la el, m-a pupat, dar nu am vrut să merg mai departe. Atunci mi-a cerut banii înapoi. Eu îmi cer scuze faţă de Răzvan şi de producătoarea emisiunii, ei m-au ajutat tot timpul", a declarat Daniela.

Leo de la Strehaia spune că i-a luat 400 de milioane

Afaceristul Leo de la Strehaia (35 de ani) a acuzat-o pe Daniela că l-a păcălit cu 400 de milioane, bani pe care vedeta i-ar fi cerut ca să-şi cumpere o maşină nouă. Leo spune că i-a dat aceşti bani, în speranţa că vor avea o relaţie amoroasă.

simeon stalpnicul png

Ulterior, Daniela a refuzat să-i mai răspundă la telefon şi să-i înapoieze suma. Luată prin surprindere de scandal, Daniela a recunoscut că s-a întâlnit de mai multe ori cu Leo de la Strehaia şi că acesta i-a oferit suma de 50 de milioane de lei vechi, drept cadou de Moş Nicolae.

Vedeta neagă, însă, cu vehemenţă, faptul că ar fi primit de la afacerist şi suma de 400 de milioane de lei.

Anunţată miercuri că va fi dată afară!

Mai marii postului Antena 1 au convocat-o pe Daniela, miercuri după-amiază, într-o şedinţă care a durat mai bine de două ore. La final, au anunţat-o că, începând de luni, ea nu va mai face parte din echipa matinalului, motivând că scandalul cu Leo a adus postului grave prejudicii de imagine.

Reprezentanţii Antena 1 se feresc, însă, să ofere o declaraţie concretă: "Daniela rămâne sub contract cu Antena 1, însă prezenţa ei luni, la matinalul "Neaţa cu Răzvan şi Dani" este incertă", ne-a declarat Elena Prodan, PR-ul postului.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg
Capture JPG
Uniunea Europeană FOTO via News