Crudu, ţi-e frică să ieşi singură pe stradă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Telenovela Daniela Crudu - Leo de la Strehaia pare că s-a încheiat avantajos pentru fosta asistentă de la „Neatza". Totuşi, Daniela este mai precaută decât până acum şi, de teamă că Leo s-ar putea răzbuna şi-a luat iubitul pe post de bodyguard.

L-a făcut mincinos, vierme, ordinar, obsedat, frustrat că nu i-a căzut la aşternut. A fost tare în gură, aşa cum se spune la ea, în Ferentari, iar acum pare să se gândească la eventualele repercusiuni.

De când scandalul cu Leo a luat amploare, Daniela Crudu nu mai iese pe stradă neînsoţită. Sâmbătă, la mall Afi Cotroceni, bruneta „vâna" reducerile la braţ cu iubitul Mucifer, iar luni, când a plecat de la emisiunea „Acces Direct", acelaşi „bodyguard" o aştepta lângă studiourile Antenei 1, de la Chibrit.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi îndreptându-se spre parcare, Bogdan Defta, alias Mucifer, fiind vizibil iritat că a trebuit să aştepte precum un agent de pază.

Jasmine: «Cred că Leo îşi dorea o relaţie cu Daniela Crudu»

Jasmine l-a lăsat baltă pe Leo de la Strehaia! Acum îi dansează din buric unui spaniol

Carmen Şerban: «Leo de la Strehaia m-a înşelat cu 200 de femei»

Daniela Crudu a părăsit „Neaţa cu Răzvan şi Dani” - VIDEO

Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o japcă”

Toată această tensiune durează de o săptămână, de când Daniela a fost acuzată în presă de Leo de la Strehaia că „l-a uşurat" de suma de 10.000 de euro. Bruneta se jură că nu a primit decât 50 de milioane de lei vechi, iar cei doi s-au bălăcărit în emisiuni aproape în fiecare zi.

Afaceristul s-a resemnat deja cu paguba, dar speră ca măcar Daniela să-şi facă un rost cu banii lui. „Cei 10.000 de euro i-am trecut deja la pierderi. Am pierdut eu în viaţă mai mult decât atât. E şi ea amărâtă, i-a cheltuit, nu mai are de unde să-i dea înapoi, dar sper măcar să fi făcut ceva cu ei, să-i fi dat avans la o maşină sau la o casă", ne-a spus Leo.

Sunt împreună de trei ani

Daniela Crudu (21 de ani) şi Bogdan Defta (38 de ani) sunt împreună de trei ani, de pe vremea când Daniela era încă minoră. Au o avut o relaţie liniştită până în primăvara lui 2010, când s-a produs prima ruptură.

Daniela şi Bogdan s-au împăcat la scurt timp, dar s-au despărţit iar în octombrie. Au redevenit un cuplu la jumătatea lui decembrie, la puţin timp după ce Daniela a fost fotografiată în compania lui Leo.

Leo: «Nu am de gând să-i fac rău»

Afaceristul Leo de la Strehaia o linişteşte pe Daniela prin intermediul Click! şi, chiar dacă a fost jignit la tv, nu are de gând să se răzbune.

simeon stalpnicul png

„Daniela nu are de ce să se teamă de mine. Nu sunt un om agresiv. Pe prietenul ei nu-l cunosc personal, l-am văzut doar prin oraş. S-a împăcat cu el pentru că îl iubeşte şi sunt sigur că la început şi ea a fost îndrăgostită de mine. Eu n-am fost niciodată la ea acasă şi nici n-am urmărit-o, doar atunci când nu-mi mai răspundea la telefon l-am trimis pe un prieten de-al meu să vadă dacă nu i s-a întâmplat ceva rău", a declarat Leo pentru Click!

Şi-a crescut tariful în fiecare an

Scandalurile şi apariţiile nud au scos-o din anonimat pe Daniela Crudu şi au ajutat-o să obţină bani mai mulţi de la un an la altul şi de la o profesie la alta.

2006 - animatoare în club - 800 de lei pe lună

simeon stalpnicul png

 2007 - striptease la petreceri private - 500 de euro

2008 - Asistentă la „Neatza"  - a început cu salariul de 900 de lei şi a ajuns la 1.800 de lei pe lună

2009 - fotomodel pe podium - a început cu 100 de euro şi a ajuns la 300 de euro pentru o prezentare

 2011 - Asistenta lui Dan Capatos - va primi un salariu ceva mai mare decât la „Neatza", de aproximativ 2.300 de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net