Cum reuşeşte ştirista Andreea Marinescu de la Pro TV să ţină sub control silueta
Dimineaţa mănâncă fructe şi un iaurt, ceva seminţe, poate chiar fructe confiate. La prânz nu consumă mai mult de o salată cu un grătar, iar spre după-amiază o gustare ce constă, de obicei, într-un avocado cu lămâie şi puţină sare.
După ora 18.00 nu se mai atinge de mâncare.
„În weekend este momentul în care mă răsfăţ şi cu o prăjitură sau o bucăţică de ciocolată. Vladimir, băieţelul meu, este foarte încântat de paste, de şniţele, dar şi de o ruladă desert pe care eu o fac de câte ori cere. Desertul preferat al lui Adi sunt clătitele şi orezul cu lapte. Îmi place foarte mult să le fac băieţilor mei mâncare şi mă bucur că toţi preferăm mâncarea românească. Eu gătesc cum am învăţat de la mama şi de la bunica, foarte pricepute amândouă în ale bucătăriei", spune Andreea Marinescu.