Cum se menţin în formă vedetele: Mihaela Rădulescu face zilnic 60 de abdomene

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vedetele autohtone sunt conştiente că imaginea lor este foarte importantă. Nu puţine dintre frumuseţile de la noi care au atins vârsta de 40 de ani apelează la tot felul de metode şi artificii pentru a se menţine suple şi frumoase. Printre ele este şi Mihaela Rădulescu, care are un corp de invidiat. Diva a dezvăluit pe blogul personal care sunt secretele sale pentru un abdomen plat.

Mihaela Rădulescu (43 ani) are un trup de zeiţă şi un abdomen plat. Dar silueta ei costă mult. Multă muncă! Vedeta a mărturisit care sunt metodele pentru menţinerea unui corp perfect. Mai mult, diva susţine că fotografiile sale nu sunt prelucrate în programe speciale pe calculator. Ea prezintă un fizic demenţial întrucât îşi supune corpul la „chinuri" în fiecare zi.

Mihaela susţine că îşi menţine o siluetă de vis şi un abdomen plat datorită exerciţiilor fizice pe care le face de ani de zile, în special după ce l-a născut de fiul ei Ayan (8 ani şi 10 luni). Nemulţumită de modul în care-i arăta corpul după ce l-a născut pe puşti, Mihaela a început un program de exerciţii fizice la care nu a renunţat nici azi. „Visul oricărui bărbat (şi al nostru, despre ei), dar nici noi, femeile, n-ar trebui să ne lăsăm! Abdomenul din imagine nu arată aşa de la photoshop, ci pentru că e «chinuit» în fiecare dimineaţă a vieţii lui (mai ales după ce a născut şi era odios)", susţine Mihaela Rădulescu, pe blogul personal.

Iată în ce constă secretul vedetei: „20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor şi picioarele ridicate şi îndoite la 90 de grade, 20 leg lifts - tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele întinse, executând balansuri faţă-spate, câte 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat şi sprijinit de mâini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate şi îndoite la 90 de grade, încerci să atingi cotul de genunchiul opus). După care urmează un minunat duş cu cântec şi un mic dejun pregătit pentru toată lumea de prin casă. That's a beautiful morning! Bună dimineaţa! Hai, enervaţi-vă şi începeţi de azi!", a mai spus diva de la Monte Carlo.

Crina Matei face des masaj

Anii nu par să fi trecut nici peste Crina Matei (41 de ani). Actriţa este conştientă că imaginea este cea mai importantă şi asta a motivat-o să se preocupe de aspectul ei şi de întreţinerea frumuseţii trupului ei.

Ca să arate ca la 20 de ani, ea a apelat la mai multe metode de înfrumuseţare. Crina şi-a întărit trupul cu ajutorul şedinţelor de masaj de tonfiere şi anticelulitice. Actriţa încearcă din curiozitate mai multe metode de înfrumuseţare. Blonda nu îşi neglijează nici tenul, pe care şi-l răsfaţă cu un cocktail de vitamine.

Anca Ţurcaşiu e vegetariană

Actriţa şi solista Anca Ţurcaşiu (43 de ani) se menţine în formă cu o alimentaţie sănătoasă, fără carne. Cântăreaţa a devenit vegetariană în 1990, fiind una dintre primele persoane publice de la noi care a adoptat acest stil de viaţă.

Marea schimbare din viaţa ei s-a produs după ce a citit câteva cărţi luate din străinătate, care explicau dezavantajele cărnii din alimentaţie şi avantajele unui regim bazat doar pe fructe, legume şi lactate. Deşi în cazul ei rezultatele au fost pozitive, Anca spune că stilul de viaţă vegetarian nu e pentru oricine.

Vica, obsedată de ten

Vica (38 de ani) are câteva trucuri de frumuseţe pe care le foloseşte de câţiva ani buni. Fosta balerină, originară din Lituania, a vorbit despre întreţinerea frumuseţii.

Frumoasa blondă susţine că secretul ei constă în alegerea produselor cosmetice. Ea spune că îi place să aibă un ten îngrijit şi e foarte atentă la ce produse apelează.

Vica îşi dă pe faţă în fiecare dimineaţă cu apă florală de Neroli, ser cu vitamina C şi o cremă hidratantă ce combină uleiuri esenţiale, unt vegetal natural şi ceară de albine. Cu toate că ţine la frumuseţe, nu e adepta machiajului.

image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq