Dă 80.000 $ ca să doarmă iar cu câinele în braţe

Ultima actualizare:

    Craig Dershowitz  se luptă în instanţă cu fosta sa parteneră de viaţă
Craig Dershowitz se luptă în instanţă cu fosta sa parteneră de viaţă

Realitatea bate filmul! Craig Dershowitz, un bărbat din New York, de 34 de ani, a cheltuit peste 60.000 de dolari (circa 207 mii de lei) pe avocaţi pentru a obţine custodia câinelui său iubit, după divorţ.

Căţelul Knuckles (jumătate boxer, jumătate copoi) este disputat pe viaţă şi pe moarte de Craig Dershowitz şi fosta sa parteneră de viaţă, Sarah Brega.

Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile şi a mai împrumutat bani, în disperarea de a obţine custodia câinelui. După ce s-a despărţit de Brega, Dershowitz a acceptat ca Knuckles să stea o perioadă la ea, până ce el urma să-şi găsească o casă.

Knuckles este  o corcitură: jumătate boxer, jumătate copoi

simeon stalpnicul png

Femeia a fugit în California împreună cu căţelul. Bărbatul a plătit o groază de bani unor detectivi particulari până a aflat unde s-a ascuns. De atunci, se "bate" prin tribunale să obţină câinele, ca să doarmă fericit împreună cu el, ca odinioară.

Falit, Dershowitz a făcut un site online prin care cerşeşte 20.000 dolari, cât i-ar mai trebui ca să continue "bătălia" pentru căţel. Deocamdată, nu a strâns decât 410 dolari. Brega susţine că dulăul a fost un dar de la fostul ei partener şi că animalul se simte minunat în California.

Au dat 155.000 $ să cloneze câinele

Soţii Edgar şi Nina Otto din SUA nu au putut trece peste moartea labradorului iubit, aşa că au cheltuit 155.000 de dolari, în 2008, pentru a-l clona pe Sir Lancelot. Soţii Otto au stocat ADN-ul câinelui cu 4 ani înainte de a muri, când au auzit că tehnologia pentru clonare se dezvoltă.

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net