Dă Poliţia în judecată? Ce face Andreea Marin după ce a rămas fără permis

Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Weekendul care s-a încheiat nu a fost unul chiar strălucit pentru Andreea Marin. "Zâna" nu a reuşit să-i înduplece pe polţişti după ce a apăsat prea tare pedeala de acceleraţie în localitate şi a fost surprinsă de aparatul radar. Vedeta tv a rămas fără permis pentru 90 de zile, dar are dreptul legal de a se urca încă la volanul maşinii două săptămâni.

Şi-a recunoscut vina şi nu pare tentată să acţioneze în instanţă Poliţia Română. "Graba strică treaba şi voi face doar ceea ce legal am voie să fac. Deocamdată, conduc două săptămâni. Nu e nicio dramă", a declarat Andreea Marin pentru "Ring".

Întrebată şi dacă va conduce o maşină pentru care nu are nevoie de permis, Andreea nu exclude această posibilitate: "Nu am auzit de aşa ceva până acum. Maşinuţă pentru copii poate?".

"Zâna" s-a mai confruntat cu astfel de probleme şi anul trecut, când a depăşit cu 50 km/h viteza regulamentară, atunci scăpând doar cu amendă şi cu puncte de penalizare. De această dată, după expirarea dovezii de la poliție, Andreea fie îşi va angaja un şofer, fie soţul ei o va ajuta să ajungă unde îşi doreşte, asta dacă nu va contesta procesul-verbal în instanţă.Printr-o situaţie similară a trecut şi Mihai Trăistariu, care a contestat decizia Poliţiei Rutiere în instanţă.


    Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

"Şi eu am fost surprins conducând cu 104 km/h în localitate, dar eu nu am avut viteza aceea. Aparatele radar au o marjă de eroare de +/-10 km/h şi, astfel, am câştigat. O sfătuiesc pe Andreea să îi dea în judecată dacă ştie că nu a avut o viteză aşa de mare. Am câştigat atunci până şi cheltuielile de judecată pentru că instanţa a înţeles că şi aparatele dau erori.

Procesul a durat aproape un an. După această experienţă, mi s-a luat permisul în fiecare an, dar nu am mai dat poliţia în judecată. Am mers cu taxiul, iar pe distanţe lungi, cu trenul. Chiar vorbeam cu pensionarele în tren, că erau mirate să mă vadă acolo", a povestit Trăistariu pentru "Ring".

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net