Dă Poliţia în judecată? Ce face Andreea Marin după ce a rămas fără permis

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Weekendul care s-a încheiat nu a fost unul chiar strălucit pentru Andreea Marin. "Zâna" nu a reuşit să-i înduplece pe polţişti după ce a apăsat prea tare pedeala de acceleraţie în localitate şi a fost surprinsă de aparatul radar. Vedeta tv a rămas fără permis pentru 90 de zile, dar are dreptul legal de a se urca încă la volanul maşinii două săptămâni.

Şi-a recunoscut vina şi nu pare tentată să acţioneze în instanţă Poliţia Română. "Graba strică treaba şi voi face doar ceea ce legal am voie să fac. Deocamdată, conduc două săptămâni. Nu e nicio dramă", a declarat Andreea Marin pentru "Ring".

Întrebată şi dacă va conduce o maşină pentru care nu are nevoie de permis, Andreea nu exclude această posibilitate: "Nu am auzit de aşa ceva până acum. Maşinuţă pentru copii poate?".

"Zâna" s-a mai confruntat cu astfel de probleme şi anul trecut, când a depăşit cu 50 km/h viteza regulamentară, atunci scăpând doar cu amendă şi cu puncte de penalizare. De această dată, după expirarea dovezii de la poliție, Andreea fie îşi va angaja un şofer, fie soţul ei o va ajuta să ajungă unde îşi doreşte, asta dacă nu va contesta procesul-verbal în instanţă.Printr-o situaţie similară a trecut şi Mihai Trăistariu, care a contestat decizia Poliţiei Rutiere în instanţă.


    Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

"Şi eu am fost surprins conducând cu 104 km/h în localitate, dar eu nu am avut viteza aceea. Aparatele radar au o marjă de eroare de +/-10 km/h şi, astfel, am câştigat. O sfătuiesc pe Andreea să îi dea în judecată dacă ştie că nu a avut o viteză aşa de mare. Am câştigat atunci până şi cheltuielile de judecată pentru că instanţa a înţeles că şi aparatele dau erori.

Procesul a durat aproape un an. După această experienţă, mi s-a luat permisul în fiecare an, dar nu am mai dat poliţia în judecată. Am mers cu taxiul, iar pe distanţe lungi, cu trenul. Chiar vorbeam cu pensionarele în tren, că erau mirate să mă vadă acolo", a povestit Trăistariu pentru "Ring".

Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ceapă
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
shutterstock 2130077543 (1) jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg