Dai 2.499 ÔéČ, te cazezi ┼či ├«n 2 zile e┼čti divor┼úat

image
După divorţul obţinut la hotel soţii ajung să rămână buni prieteni

Hotelul Divor┼úului, deschis recent ├«n Olanda, se bucur─â deja de mare succes. Pentru suma de 2.499 euro (11.200 lei), unui cuplu care vrea s─â se despart─â i se garanteaz─â un divor┼ú u┼čor ┼či ÔÇťrelaxantÔÇŁ ├«ntr-un mediu de vis.

Olandezul Jim Halfens a deschis un hotel de cinci stele ├«n care cuplurile care se despart se cazeaz─â vineri ┼či, p├ón─â duminic─â, toate procedurile de divor┼ú sunt gata. Pe parcursul ┼čederii aici, li se pune la dispozi┼úie o echip─â format─â din mediatori, avoca┼úi, psihologi, notari, agen┼úi imobiliari, care ├«i va ajuta s─â pun─â cap─ât c─âsniciei f─âr─â s─â r─âm├ón─â cu traume.

simeon stalpnicul png

În únele cazuri, dacă le mai rămâne timp liber, candidaţilor la divorţ le sunt oferite vizite turistice prin împrejurimi. Halfens îi invită pe clienţii săi să se cazeze în camere separate, dar să ia masa împreună.

Pentru eliminarea tensiunilor, acestora li se mai ofer─â saun─â, jacuzzi, restaurante cu cele mai gustoase preparate ┼či cafenele de lux. Deja ┼či alte hoteluri de cinci stele olandeze colaboreaz─â cu ini┼úiatorul pentru a oferi servicii similare cuplurilor care divor┼úeaz─â. To┼úi cei care ├«┼či ├«ncheie c─âsniciile la Hotelul Divor┼úului, care a fost deschis la 14 februarie, r─âm├ón buni prieteni. Jim Halfens inten┼úioneaz─â s─â deschid─â ┼či alte asemenea hoteluri ├«n alte ┼ú─âri, ├«ncep├ónd cu Spania, potrivit "El Mundo".

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
carmen iohannis presidency.ro
anpc litoral mancare restaurante litoral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg