Dai 2.499 €, te cazezi şi în 2 zile eşti divorţat

Ultima actualizare:

    După divorţul  obţinut la hotel  soţii ajung să  rămână buni prieteni
După divorţul obţinut la hotel soţii ajung să rămână buni prieteni

Hotelul Divorţului, deschis recent în Olanda, se bucură deja de mare succes. Pentru suma de 2.499 euro (11.200 lei), unui cuplu care vrea să se despartă i se garantează un divorţ uşor şi “relaxant” într-un mediu de vis.

Olandezul Jim Halfens a deschis un hotel de cinci stele în care cuplurile care se despart se cazează vineri şi, până duminică, toate procedurile de divorţ sunt gata. Pe parcursul şederii aici, li se pune la dispoziţie o echipă formată din mediatori, avocaţi, psihologi, notari, agenţi imobiliari, care îi va ajuta să pună capăt căsniciei fără să rămână cu traume.

simeon stalpnicul png

În únele cazuri, dacă le mai rămâne timp liber, candidaţilor la divorţ le sunt oferite vizite turistice prin împrejurimi. Halfens îi invită pe clienţii săi să se cazeze în camere separate, dar să ia masa împreună.

Pentru eliminarea tensiunilor, acestora li se mai oferă saună, jacuzzi, restaurante cu cele mai gustoase preparate şi cafenele de lux. Deja şi alte hoteluri de cinci stele olandeze colaborează cu iniţiatorul pentru a oferi servicii similare cuplurilor care divorţează. Toţi cei care îşi încheie căsniciile la Hotelul Divorţului, care a fost deschis la 14 februarie, rămân buni prieteni. Jim Halfens intenţionează să deschidă şi alte asemenea hoteluri în alte ţări, începând cu Spania, potrivit "El Mundo".

image
image
image
image
image
image
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
abuz jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net