Dana Nălbaru:«Îi aduc Sofiei câte o jucărie pentru fiecare zi în care sunt plecată»

Ultima actualizare:

    Dana Nălbaru
Dana Nălbaru

Danei Nălbaru îi este din ce în ce mai greu să stea departe de fiica ei, Sofia şi de soţul ei, Dragoş Bucur. Artista este nevoită să meargă tot mai des în concerte, însă atunci când se întoarce acasă vine cu braţele pline cu jucării pentru a compensa timpul lipsă.

Cerinţa a fost formulată de către fiica sa, iar cântăreaţa s-a conformat. Jucăriile achiziţionate sunt întotdeauna educative şi utile, după cum afirmă vedeta.

"Când am început concertele, atunci când m-am întors în Hi-Q, m-a rugat să îi aduc o jucărie pentru fiecare zi în care sunt plecată. Şi aşa fac... Da, are multe jucării şi poate că e o greşeală, însă nu vă imaginaţi că ceea ce îi aduc este mare şi nefolositor sau că rămâne aruncat a doua zi prin dormitorul ei. De cele mai multe ori jucăriile pe care le iau Sofiei au o utilitate. Încerc, cât pot, să fie educative... Şi, Slavă Domnului, pentru copii găseşti de toate. În plus, zic mulţumesc că am reuşit să-mi învăţ copilul ce înseamnă generozitatea. Atunci când jucăriile sunt prea multe, o iau de mânuţă şi începem să le sortăm "pentru copiii care au mai puţine". E foarte simpatică atunci când explică de ce pe unele alege să le dea şi pe altele nu şi cum îşi imaginează ea că le vor folosi copiii care le vor primi. Şi e adorabilă când îşi ia la revedere de la ele", a scris Dana Nălbaru pe blogul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net