Daniela Gyorfi: «Am rămas însărcinată pe cale naturală, nu am făcut fertilizare in vitro»

23 noiembrie 2011

Daniela a declarat că dacă nu ar fi rămas însărcinată pe cale naturală, ar fi recunoscut acest lucru.

„Am rămas însărcinată pe cale naturală, nu am făcut fertilizare in vitro. Asta nu înseamnă că dacă aş fi apelat la o procedură medicală nu aş fi recunoscut. Nu este nicio ruşine, foarte multe femei au apelat la fertilizate in vitro. Recunosc că am făcut nişte avorturi înainte, apoi când am vrut să fac un copil cred că Dumnezeu mi-a dat o palmă, a pierdut 3 sarcini, de aceea am fost foarte rezervată în legătură cu această sarcină”, a declarat Daniela, la emisiunea „Happy Hour”, de la ProTV.

Ea a declarat că nu i-a fost ruşine să recunoască că a făcut o operaţie de mărire a sânilor. „Nu mi-a fost ruşine să recunosc că am făcut operaţie de mărire a sânilor. Înainte de mine, acest lucru l-a făcut o mare divă din România, anume Mihaela Rădulescu. Ce ar trebui să fac? Să mint că mi-am dat cu zeamă de morcovi şi mi-au crescut sânii? Sunt multe femei care fac lucrul ăsta şi nu recunosc, însă eu nu văd de ce ar trebui să mint”, a spus Daniela.

Cântăreaţa a mărturisit că, dacă era mai tânără, şi-ar fi dorit să mai facă un copil. „Dacă mai aveam 35 de ani aş mai fi făcut un copil.  Acum aş avea emoţii din cauza vârstei”, a adăugat Daniela.

Citeşte şi:

Daniela Gyorfi şi-a arătat «pătrăţelele» de pe abdomen, în direct la TV - FOTO

Mărturisire în premieră! De ce şi-a anulat nunta Daniela Gyorfi

Uite ce frumoasă e fetiţa Danielei Gyorfi! FOTO

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png