Daniela Gyorfi: «Medicii nu mi-au spus că mama are cancer»

Daniela Gyorfi şi a plâns mama şi a aprins o lumânare pentru sufletul ei la capela Sfântul Nectarie (Foto: Sever Gheorghe) jpeg
Daniela Gyorfi şi-a plâns mama şi a aprins o lumânare pentru sufletul ei la capela Sfântul Nectarie (Foto: Sever Gheorghe)

Daniela Gyorfi trece prin momente de groază după ce mama ei , Anica Diţă, în vârstă de 62 de ani, a murit duminică la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Femeia a murit din cauza unui cancer despre care Daniela susţine că nu ar fi ştiut nimic.

"N-am ce să-mi reproşez, mama avea toate analizele la zi. Aveam un teanc de rezultate, nici măcar un medic nu mi-a spus că mama ar fi suspectă de cancer. Acum la spital, prima dată mi-au spus că are metastază la ficat, apoi, după o tomografie efectuată la o clinică privată, au modificat diagnosticul în cancer în ultima fază la plămâni. Pe ficat erau doar nişte striaţii de grăsime... Nu acuz pe nimeni de nimic, dar sunt şocată", a mărturisit îndurerată Daniela Gyorfi, pentru www.ziarulring.ro

"Era perfect conştientă şi şi-a cumpărat chiar un pulovăr din spital, pentru când va ieşi. Mi-a cerut să i-o aduc pe Maria (nepoţica – n.r.) să o vadă, că i se făcuse dor de ea, şi i-am promis că o va vedea când o vor transfera pe salon. Din păcate, a apucat doar să vorbească la telefon, când Maria i-a spus «Buni, te iubesc, abia aştept să vii acasă!», că vineri a intrat în comă", a mai spus Danilea, potrivit sursei citate.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
Burleanu
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay