Dănilescu a plecat de la Dinamo! "Mi-am depus demisia!"

Badea i-a reproşat reacţia avută lui Dănilescu şi, după o discuţie purtată de cei doi, fostul conducător al dinamoviştilor şi-a prezentat demisa.

Cele mai mari şanse de a prelua postul vacant le are Dănuţ Lupu, conform prosport.ro. Fostul mijlocaş a negoiat cu Cristi Borcea şi urmează să dea un răspuns în viitorul apropiat.

„M-am întâlnit cu domnul Badea şi mi-am depus demisia. Pe mine nu m-a dat nimeni afară de la Dinamo, am plecat eu", a spus Dănilescu. Acesta activa de 11 ani în cadrul clubului din Ştefan cel Mare.

"Jucătorii au contracte neplătite, cum putem să îi mobilizăm pe viitor dacă nu le plătim salariile. Neimplicarea domnului Borcea în această problemă ne face să ne ducem spre zona mijlocie a clasamentului. Nu ar trebui să plecăm în Germania să jucăm cu o echipă de divizia a doua, ar fi trebuit mers cu jucătorii undeva să îşi încarce bateriile, ei au nevoie de linişte pentru a se putea concentra la meciurile din Liga I. Mă doare foarte mult ceea ce se întâmplă acum la Dinamo, ne trebuie o strategie pe termen lung. Dacă Borcea nu revine ar trebui să anunţe şi să se încerce vânzarea echipei către cineva potent financiar, ca sa nu fie cazul să se ajungă la faliment.", a declarat în urmă cu câteva zile Constantin Dănilescu la gsptv.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg