Dansatoarea Loredanei va fi înmormântată joi în rochie albă

image
Loredana Groza

Dansatoarea Loredanei, Alexandra, cunoscută apropiaţilor şi sub numele de Lexi, va fi înmormântată joi la Cimitirul Giuleşti. Tânăra va fi îngropată într-o rochie albă.

Cristina Olteanu, mama dansatoarei Loredanei, care s-a stins din viaţă vineri, la nici 17 ani ne-a mărturisit că fiica ei, Alexandra Manolache, va fi înmormântată joi la prânz, la Cimitirul Giuleşti. Mai mult, mama acesteia, şi-a luat azi fiica acasă de la IML. „Alexandra este deja acasă. Va fi înmormântată în rochie albă, ca un înger... joi la Cimitirul Giuleşti", susţine Cristina Olteanu, mama dansatoarei, care ar fi împlinit 17 ani pe 14 noiembrie.

image
Alexandra manolache

Deşi, părinţii tinerei intenţionau să-şi îngroape fata mâine, aceştia au hotărât ca înmormântarea să aibă loc joi. Se pare că la decizia aceasta a contribuit faptul că Lexi era o mare amatoare de dulciuri şi nu agrea mâncarea de post. Astfel, părinţii vor să o îngroape într-o zi când nu e post, pentru a-i putea da de pomană mâncarea care îi plăcea Alexandrei. Cristina Olteanu ne-a mai spus că fiica ei a păstrat numele tatălui, cel de Manolache.

image
Alexandra manolache, Valentina Ionescu

Colegii şi apropiaţii tinere, din pură iniţiativă au făcut chetă pentru a contribui la înmormântarea dansatoarei. Loredana Groza, Corina şi cântăreaţe de muzică populară Valentina Ionescu sunt câteva nume care au trimis familiei sume de bani pentru înmormântare.

Drama Alexandrei Manolache a început pe 20 august, când a ajuns la spital pentru că se simţea rău. Aici, medicii i-au pus un diagnostic greşit. După ce a fost tratată de otită şi a fost plimbată de la un spital la altul, Lexi a ajuns la spitalul Matei Balş. Utimul diagnostic pus a fost meningită pneumococică, dar era prea târziu ca medicii să mai poată face ceva. Lexi a intrat în comă, iar vineri s-a stins din viaţă.

simeon stalpnicul png
Alexandra manolache, Valentina Ionescu

Institutul de Medicină Legală a cerut să analizeze trupul tinerei, pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului, ca urmare a unei autosesizări a conducerii spitalului Matei Balş. Asta după ce s-a discutat despre un posibil caz de malpraxis.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
crucea rosie voluntar shutterstock jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg