Dansul le-a schimbat total viaţa

image
Eduard Vasile şi Corina Bud au câştigat cel de-al 11-lea sezon

An de an, „Dansez pentru tine” împlineşte visurile unor oameni obişnuiţi. În fiecare sezon al show-ului de la PRO TV, opt vedete luptă pentru o cauză umanitară.

Felul în care câştigătorii din anii trecuţi ai competiţiei şi-au schimbat viaţa le dă şi mai multă energie viitorilor concurenţi. La 26 octombrie începe un nou sezon „Dansez pentru tine", moment foarte bun pentru a ne aduce aminte ce mai fac foştii câştigători.

Eduard Vasile, Magda Ciorobea, Ionuţ Tănase şi Ella Dumitru au cu ce se lăuda. Fiecare dintre ei s-a realizat. Nu doar şi-au îndeplinit visurile, dar şi-au clădit un viitor de succes.

Edi Vasile le-a luat fraţilor o locuinţă

După ce a câştigat ediţia cu numărul 11, Eduard Vasile a intrat în posesia premiului de 60.000 de euro. Cu banii câştigaţi, a reuşit să construiască o casă pentru fraţii şi părinţii săi.

„«Dansez» a fost unica ocazie de a-mi ajuta familia şi de a-mi realiza visurile. Nu mai duc grija zilei de mâine şi mi-am putut vedea de studii. Am făcut o casă spaţioasă, cu toate condiţiile, pentru ca fraţii şi surorile mele să crească frumos", ne-a spus Edi. Tânărul are în prezent mai multe joburi legate de dans, de la workshop-uri, la coregrafii în trupa unor artişti. Dar se îngrijeşte şi de pasiunea sa pentru design vestimentar: „În continuare creez haine şi, de curând, am început să câştig şi ceva bani din asta. Debutul meu oficial în acest domeniu a avut loc în vară, alaturi de casa de modă «Insolito» din Constanţa, cu care am reuşit să creez o colecţie numită «Kiss». Acum am început să muncesc la o noua colecţie şi la crearea unui brand de haine adresate în mod special tinerilor".

Sfatul lui Edi pentru noii concurenţi

„Nici o clipă, din momentul în care păşesc pe acel magic ring, să nu uite pentru ce sunt acolo, indiferent cât de greu o să le fie. Dacă reuşeşti să intri în această competiţie, înseamnă că eşti norocos şi merită să crezi cu toată puterea în visul tău. Le urez multă, multă baftă şi putere de muncă".

Ionuţ Tănase şi-a luat un apartament cu două camere

Visului de a avea o casă i s-a îndeplinit lui Ionuţ Tănase (31 de ani). „Cu banii câştigaţi la «Dansez pentru tine», 60.000 euro, am reuşit să ne împlinim cel mai arzător vis al nostru pe care îl aveam de o viaţă, acela de avea o casă doar a noastră.O dată cu participarea mea la show şi cu câştigarea lui, am reuşit să ne cumpărăm un apartament cu două camere în Petroşani. Am cumpărat imobilul gol, ca să-l renovăm şi să-l îmbunătăţim aşa cum ne-am dorit noi. Am ajutat-o pe mama să ducă o viaţa mai bună, pe bunicii noştri şi pe fratele nostru Daniel, care suferă de autism".

În acest moment, tânărul se află la Petroşani, alături de fraţii lui, Bogdan şi Ciprian. „Aici ne-am deschis o sală de dans, unde le oferim tuturor copiilor şansa de a dansa şi ne bucurăm nespus că îi putem ajuta. Avem diferite proiecte, spectacole, evenimente. Suntem exact acolo unde ne-am dorit să fim".

Cu Jojo, partenera lui, a rămas prieten pe vecie. „Relaţia mea de prietenie cu Jojo a devenit foarte apropiată, ne-am construit o relaţie de prietenie foarte frumoasă, suntem exact ca fraţii. Ea s-a implicat foarte mult în implinirea visului meu, s-a dedicat trup şi suflet în sala de dans, iar pentru asta o să-i fiu veşnic recunoscător".

Sfatul lui Ionuţ pentru noii concurenţi

„Credeţi cu toată tăria voastră în Dumnezeu, munciţi mult alături de coregraf şi de partener şi speraţi că, o dată cu participarea la acest minunat concurs, viaţa voastră va lua un curs foarte frumos, indiferent de rezultat. Vă urez baftă, vă susţin din suflet şi abia aştept să vă cunosc".

Ella Dumitru le-a dat toţi banii părinţilor, pentru datorii

S-a gândit înainte de toate la părinţii ei. Lor, Ella Dumitru (19 ani) le-a dat, fără să stea pe gânduri o secundă, cei 60.000 de euro câştigaţi.

„Cu aceşti bani, ai mei şi-au plătit datoriile, iar acum îi ajută să ducă un trai decent". În acest moment, Ella locuieşte în Bucureşti şi încearcă să-şi clădească ceva frumos. „Momentan vreau să mă adaptez la viaţa de aici şi mai apoi o să văd ce mai fac. Despre „Dansez pentru tine", are numai cuvinte frumoase: „Iniţial, mi-a modificat viaţa prin schimbarea statutului financiar. Acum este o amintire frumoasă şi o etapă din viaţa mea, etapă care m-a determinat să mă mut în Bucureşti".

Cu partenerul ei, Octavian Strunilă, a păstrat legătura prin telefon, iar de când s-a mutat în Capitală, speră să-l revadă.

Sfatul Ellei pentru noii concurenţi

„Să fie conştienţi de şansa pe care au primit-o şi să realizeze că nu au nimic de pierdut. Sunt deja câştigători prin faptul că au avut şansa de a ajunge până aici. Şi, foarte important, să-şi păstreze optimismul, indiferent de greutăţi sau de provocări".

Magda Ciorobea şi-a luat casă şi s-a angajat

Fără marele premiu, probabil că Magda Ciorobea (28 de ani) nu ar fi avut nici acum propriul cămin, pentru ea şi fetiţei sale, Raluca.

„Visul meu, acela de a-i putea oferi copilului meu o casă, un cămin al nostru, s-a împlinit şi cu banii câştigaţi ne-am cumpărat un apartament cu două camere în Râmnicu Vâlcea. Deşi au trecut mai bine de doi ani de la terminarea concursului, rememorez cu aceeaşi bucurie şi emoţie fiecare moment petrecut la acolo". Magda şi-a găsit şi un loc de muncă.

„Prezentul meu este frumos, cald, liniştit. Sunt referent la Biroul de Informaţii al unuia din magazinele celei mai mari companii de materiale de construcţii şi amenajări interioare din ţară. În urmă cu două săptămâni mi-am văzut încă un vis împlinit, acela de a fi mireasă. Raluca este în clasa întâi şi-i dedicăm toată atenţia şi sprijinul de care are nevoie pentru un început reuşit".

Sfatul Magdei pentru noii concurenţi

„Pentru faptul că aţi trecut de preselecţie şi aţi ajuns să participaţi la această emisiune extraordinară sunteţi deja nişte învingători! Veţi munci din greu, dincolo de epuizare, dar visurile voastre merită efortul. Felul în care se «leagă» echipa, implicarea membrilor vor cântări în armonia paşilor de dans".

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub alina sorescu png
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
mobilizare Rusia Foto captură video
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta