De ce s-au desp─âr┼úit Monica B├órl─âdeanu ┼či Bobby P─âunescu? Actri┼úa a rupt t─âcerea: ┬źNu exist─â regrete┬╗

26 februarie 2013
CLIIMA20120810 0049 1 jpeg
Bobby P─âunescu ┼či Monica B├«rl─âdeanu, ├«ntr-o fotografie de acum c├ó┼úiva ani.

Monica B├órl─âdeanu a vorbit pentru prima dat─â despre desp─âr┼úirea de Bobby P─âunescu ┼či proiectele pe care cei doi le mai au ├«mpreun─â.

De┼či s-au desp─âr┼úit ├«n urm─â cu ceva luni ├«n urm─â, Monica B├órl─âdeanu ┼či Bobby P─âunescu au p─âstrat o leg─âtur─â str├óns─â mai ales ├«n domeniul afacerilor. Cei doi, de┼či nu mai formeaz─â un cuplu, au realizat o ┼čcoal─â de actorie ├«mpreun─â.

"Sunt ├«ncrez─âtoare c─â proiectul meu, o ┼čcoal─â de actorie, va avea un mare succes. Suntem ├«n stadiul ├«n care totul este pus pe roate. Suntem preg─âti┼úi s─â d─âm drumul pe 20 aprilie. Inscrierile vor ├«ncepe pe 3 martie", a declarat actri┼úa ├«ntr-o emisiune la Acas─â TV.

Despre desp─âr┼úirea de Bobby P─âunescu, Monica B├órl─âdeanu m─ârturise┼čte c─â nu exist─â regrete ┼či c─â am├óndoi se bucur─â de o bun─â colaborare.

"Chiar dac─â m-am desp─âr┼úit de Bobby, lucr─âm ├«n continuare ├«mpreun─â. Ne-am sprijinit ┼či ne sprijinim ├«n continuare. El simte dac─â am o zi mai proast─â sau mai slab─â ┼či viceversa. E un altfel de leg─âtur─â ├«ntre noi. Noi avem acelea┼či pasiuni. Bobby P─âunescu are o personalitate cople┼čitoare. ├Ä┼či confirm─â ├«ntotdeauna valoarea. Ne este foarte bine a┼ča, este o rela┼úie care curge perfect a┼ča. Mi se pare c─â a ajuns ├«n acest punct ├«ntr-un mod foarte natural. Nu exist─â regrete nici din partea mea, nici din partea lui", a ad─âugat Monica B├órl─âdeanu.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg
migranti jpg