Declaraţie-şoc a mamei lui Bogdan Mitu: «Giani a mâncat în camera unde era cadavrul bătrânului»

simeon stalpnicul png

Anchetatorii au aflat, luni seara, detalii incredibile legate de orele care au urmat şirului de crime de la Cernavodă. Se pare că Giani Deli-Iorga a stat câteva ore în casa unde-i măcelărise pe soţii Garoafă. Mai mult, el a mâncat ceva chiar în camera unde, sub pat, zăcea fără suflare Petre Garoafă.

Declaraţiile şocante aparţin Doinei Stoica, mama lui Bogdan Mitu, tânărul dispărut în apele Dunării după ce şi-a asasinat soţia.

Femeia a fost audiată luni seara, anchetatorii sperând că vor obţine indicii noi asupra mobilului dublului asasinat, comis asupra Elenei şi a lui Petru Garoafă, urmat de uciderea, câteva ore mai târziu, a fiicei lor Gabriela Mitu.

La ieşirea din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, Doina Stoica a dat o declaraţie care i-a surprins pe toţi cei prezenţi. Femeia susţine că a fost în casa ororilor de pe strada Călăraşi şi s-a întâlnit cu Giani Deli-Iorga, în timp ce cuscrii ei Petre şi Elena Garoafă erau morţi: femeia - în şifonier, iar bărbatul - sub un pat.

Mai mult de atât, mama lui Bogdan i-a dat lui Giani să mănânce, în încăperea de jos, unde se afla cadavrul cuscrului ei.

„În ziua aceea (n.r. - 3 ianuarie) am fost la casa cuscrilor. Am dat să descui,când colo uşa era deschisă. Înăuntru - el, Giani, în încăperea de jos. I-am zis «Ce cauţi aici, măi Giani?» Era foarte roşu la faţă, era foarte nervos şi a îngânat ceva. I-am dat să mănânce nişte cuburi de brânză topită", a declarat Doina Stoica.

Mama lui Bogdan Mitu a mai spus că nu a dezvăluit până acum că a fost în casa ororilor şi că s-a întâlnit cu Giani Deli-Iorga pentru că nu a fost întrebată. Mai mult, femeia a plecat în compania criminalului. „Mi-a zis că merge şi el cu mine. Nu ştiam atunci nimic. Nu ştiam ce a făcut acolo", a afirmat ea.

Filmul crimelor

Soţii Elena şi Petre Garoafă au fost ucişi luni de Giani Deli-Iorga (30 de ani), cu câte 30 de lovituri de cuţit. În aceeaşi zi, fiica lor, Gabriela Mitu (21 de ani), era înecată de soţul ei, Bogdan Mitu (29 de ani), în Dunăre.

Bogdan Mitu este dat dispărut, deşi George, singurul martor al tragediei, spune că şi el s-a înecat alături de Gabriela. Giani Deli-Iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu, şi-a recunoscut crimele şi a fost arestat pentru 29 de zile.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg