Delia, mai bine îţi puneai o ie cu poale!

Ultima actualizare:
Iulia Albu
Iulia Albu

Pentru cele mai importante evenimente din viaţa lor, nunţi sau botezuri, vedetele noastre au ales vestimentaţii după cum şi-au dorit. Însă, multe dintre ele n-au ştiut să-şi asorteze accesoriile corespunzător, astfel că au dat-o în bară. Dintre toate, solista Delia Matache, actuală Munteanu, a dezamăgit cel mai rău.

Solista Delia Matache şi iubitul ei, Răzvan Munteanu, s-au căsătorit civil la Poarta Sărutului din Târgu Jiu, la 30 august.

Neaşteptat, artista a ales o vestimentaţie nu tocmai de nuntă.

Blonda a ales o rochiţă cloş, decoltată şi cu franjuri la umeri, un model asemănător cu cel al Andrei cu care a fost îmbrăcată la filmările celui mai recent videoclip, "Ca la meteo".

Cel mai controversat fashion-editor al momentului, Iulia Albu (foto jos), spune că este imposibil să îmbraci o astfel de rochie în cea mai importantă zi din viaţa ta.


    Iulia Albu
Iulia Albu

"Delia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar alegerile sale stilistice din ultimii ani au poziţionat-o ca o imagine fresh, cu accente britanice.

De aceea, îmi este nu foarte greu, ci chiar imposibil, să înţeleg logica ce a condus la alegerea acestei ţinute...

Trecând peste faptul că rochia este una mai degrabă de zi, şi peste croiul umerilor, ce pare o reeditare mai puţin fericită a colecţiilor casei Balmain, materialul pare unul de zi, total nepotrivit unei nunţi.

Aş fi putut înţelege şi chiar aş fi aplaudat alegerea unei ii cu poale sau chiar a unui t-shirt deconstruit în locul acestei «rochiţe».

Mai mult, această piesă a fost purtată şi de Andra, făcând opţiunea Deliei cu atât mai nefericită. Oare unde a dispărut Delia?", ne-a spus Iulia Albu.

Alina Borcea şi naşa au dat-o în bară cu ceasurile

La botezul fiului ei, George Alexandru, Alina, soţia lui Cristi Borcea, a ales o rochie clasică, roşie, însă ceasul de la mână era ca nuca în perete.

simeon stalpnicul png

"Mult mai rezervată decât la propria nuntă, Alina a ales o rochie Valentino de aproximativ 1.500 de euro, abandonând opulenţa care i-a adus critici în trecut.

Fără a epata, apariţia sa a fost decentă şi de bun gust, extravaganţa ţinutei fiind dată de bijuteriile cu diamante.

Ca minus, notăm ceasul cu curea din piele neagră, un accesoriu prost ales şi inutil în acest context.

Naşa Luminiţa Becali a fost o apariţie de bun gust, cu menţiunea că accesoriile au fost uşor disproporţionate faţă de restul ţinutei.

De asemenea, acel ceas masiv putea să lipsească", spune Iulia Albu.

Anca Serea - negrul a fost reţeta de succes

Una dintre vedetele admirate de Iulia Albu a fost ştirista Anca Serea.

simeon stalpnicul png

La botezul copilaşului, prezentatoarea tv a ales o vestimentaţie de culoare neagră.

"Ador pur şi simplu look-ul glam-rock atât de stylish al Ancăi. Deşi e o opţiune mai puţin obişnuită pentru un botez, negrul a fost reţeta de succes a acestei ţinute.

Elementele sunt aparent perfect balansate, iar imaginea finală pare una elegantă şi în acelaşi timp rebelă, în total acord cu stilul ştiristei.

Şi totuşi... analizând accesoriile, respectiv plicul nud şi excesul de pene poziţionat în păr, vizibil doar din spate şi lateral, Anca Serea «încheie» acest meci cu un punctaj dezamăgitor", ne-a spus fashion-editorul.

Cristina Spătar şi-a păstrat stilul clasic

La botezul fetiţei sale, solista Cristina Spătar a reuşit să atragă toate privirile prezentând o siluetă de invidiat, la atât de scurt timp de la naştere.

simeon stalpnicul png

Acest lucru n-a trecut neobservat nici de Iulia Albu: "Cristina Spătar a reuşit performanţa rară de a-şi reveni spectaculos după a doua naştere.

Cât de naturală a fost însă această revenire nu se ştie încă, fiind de altfel de notorietate pasiunea sa pentru vizitele la cabinetele unor celebri chirurgi esteticieni.

Dincolo de acest aspect însă, mămica şi-a păstrat stilul clasic, deşi uşor previzibil, optând pentru variante sigure şi neasumându-şi, ca de obicei, riscul unei iniţiative stilistice proprii.

Ţinutele ei au fost în linia celor afişate şi în trecut, fără a «străluci» în mod deosebit".

Cristina Rus, cu părul nearanjat

Cel mai controversat fashion-editor al momentului a rămas profund uimit de apariţia solistei Cristina Rus, la botezul fetiţei Cristinei Spătar.

simeon stalpnicul png

Deşi rochia era cât de cât drăguţă, cântăreaţa a "uitat" să treacă pe la salonul de înfrumuseţare.

Aşadar, la petrecere, Cristina s-a prezentat necoafată.

"Nu voi comenta ţinuta Cristinei Rus, rochia devenind total irelevantă în contextul părului nearanjat, un detaliu de altfel inacceptabil. Păcat!", s-a limitat a spune Iulia.

Elena Băsescu a strălucit într-o rochie simplă

Elena a avut la starea civilă o rochie Dior din dantelă de lână în nuanţa powder pink, modelul fiind anterior purtat şi de actriţa Mila Kunis.

Modelul poate fi achiziţionat din România (circa 3.600 €) sau direct de pe site-ul Dior.

Surorile Băsescu s-au remarcat prin bun-simţ şi rafinament

simeon stalpnicul png

La cununia religioasă, Elena Băsescu a purtat o brăţară cu diamante, de aproximativ 4 carate şi un colier cu diamante (circa 4.000 €).

Elena a demonstrat că poţi arăta ca o prinţesă chiar şi într-o rochie gândită de un croitor oarecare.

simeon stalpnicul png

Pentru că această rochie nu are nimic special. Şi totuşi, rochia nu merită 4.500 €.

Un adevărat trend la nunta anului a fost rochia din dantelă see-through, purtată de Ioana Băsescu, de doamna Maria Băsescu şi de naşa mare, doamna Sidonia Ionescu, cât şi de Elena.

"Pot să aplaud alegerea făcută de mire a ceasului cu curea metalică, ce a dat o notă extravagantă întregii ţinute", spune Iulia Albu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net