Delia și Crudu, cele mai dureroase tatuaje

Ultima actualizare:
Adelina Pestriţu
Adelina Pestriţu

Moda tatuajelor face furori şi printre vedetele noastre. În ultima perioadă, frumoasele showbiz-ului au început să ia cu asalt saloanele de frumuseţe pentru a-şi grava, pe diferite zone ale corpului, mesaje de amor pentru iubiţi sau desene la modă, precum fluturaşi, brăţări de spini sau chiar arme.

Cele mai curajoase s-au dovedit a fi Daniela Crudu şi Delia Matache, care au suportat cu stoicism dureri groaznice pentru a se tatua în zona intimă, respectiv cea intercostală, cunoscute drept cele mai sensibile părţi ale corpului.

Laurette vrea să se tatueze pe fese, din proprie iniţiativă

Specialistul în tatuaje Dinu Dumitru, de la salonul Taboo, ce aparţine liderului trupei de stripperi Taboo Boys, Remus, a analizat pentru Click! cât de reuşite sunt desenele de pe pielea vedetelor autohtone şi cât au fost dispuse să scoată din buzunar pentru a-şi satisface acest capriciu.

Tatuajul Biancăi pentru Botezatu nu este permanent

Adelina Pestriţu, 5 milioane pentru mesajul de dragoste pentru Liviu

Adelina Pestriţu a vrut şi ea să-i facă pe plac fostului soţ, Liviu Vârciu, şi şi-a tatuat pe şoldul drept un mesaj de amor, în limba engleză, pentru acesta.

Tania Budi
Tania Budi

Adelina: «Îmi cumpăr casă de 150.000 de euro!»

După divorţ însă, Liviu a somat-o să şi-l scoată, mai ales că el îl plătise. „Tatuajul e bine făcut, e scris cu litere regale. Nu a costat mai mult de cinci milioane".

Tania Budi, tatuaj-brăţară de 150 de euro

Fosta prezentatoare de televiziune a intrat şi ea de o săptămână în rândul vedetelor tatuate.

Danielei  Crudu
Danielei Crudu

Interviu cu Tania Budi: «Cu Dan Bittman n-a fost să fie!»

După aproape o oră în care s-a uitat pe cataloage cu modele de tatuaje, Tania Budi a ales să îşi deseneze pe braţul stâng un model de brăţară: "Toată lumea îşi face fluturi. Eu am vrut ceva deosebit. Acest model mi-a plăcut cel mai mult. Am ales ca desenul să nu fie permanent, deoarece cu siguranţă mă voi plictisi de el la un moment dat. Există o soluţie cu care îl pot şterge în orice moment", a declarat Tania, pentru Click! Tatuajul a costat 150 de euro.

Fluturele Danielei Crudu, din zona intimă, maximum două milioane

Asistenta matinalilor de la Antena 1, Răzvan şi Dani, Daniela Crudu a făcut furori, anul trecut, într-un pictorial în Playboy, cu tatuajul în formă de fluture pe care îl are în zona intimă şi pe care şi l-a făcut pentru a-şi impresiona iubitul, în urmă cu doi ani.

Daniela Crudu a fost ridicată la rangul de regină!

Marinei  Dina
Marinei Dina

„Tatuajul în zona intimă este de prost gust. Sunt însă multe fete care vin la salon şi cer astfel de desene, pentru că aşa vor iubiţii. Este de departe însă cea mai dureroasă zonă posibilă. Fluturele Danielei nu e foarte scump, a costat maximum două milioane de lei".

Tribalul Marinei Dina nu mai e la modă

Marina Dina are cel mai complex şi mai scump tatuaj din showbiz, care a costat-o aproximativ 300 de euro. Fosta blondă a lui Morar şi-a făcut, la doar 16 ani, fără aprobarea familiei, un desen tribal, în zona lombară.


    Marinei  Dina
Marinei Dina

Marina Dina: "Mi-e dor de Mihai Morar"

„Tatuajul Marinei este cel mai complex şi cel mai bine realizat. Este un desen tribal, care nu prea se mai poartă acum. L-a făcut probabil pentru că atunci era la modă. În prezent însă, foarte în vogă sunt temele florale".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net