Devoratoarea de bărbaţi! De ce e singură acum Gina Pistol

Codin Maticiuc jpeg
Codin Maticiuc

Gina Pistol este una dintre cele mai dorite femei din România, dar nu a avut prea mult noroc în dragoste. În ciuda faptului că blonda a recunoscut că îşi doreşte o familie şi doi copii, niciunul dintre bărbaţii cu care a fost nu a dus-o la altar, iar acum vedeta e singură.

Codin Maticiuc, cunoscut drept "Poponeţ", a devenit un adevărat "crai de Dorobanţi" după ce s-a afişat prima dată cu Gina. Mai mult, se spune că Maticiuc ar fi avut o adevărată slăbiciune pentru Gina, deşi idila lor nu a fost prea lungă.

CLIIMA20111120 0052 1 jpeg
Codin Maticiuc

Ciprian Marica a trecut şi el prin patul iepuraşului Playboy, deşi numai pentru câteva luni. O dragoste fulgerătoare, în 2009, după ce Gina s-a despărţit prima dată de Nicola. Chiar dacă Marica s-a străduit să-i facă Ginei toate poftele, relaţia lor n-a durat decât cinci luni, iar blonda s-a întors la fostul iubit, Nicola.

CLIIMA20120208 0015 1 jpeg
Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea. (Foto: Mediafax)

Cea mai titrată relaţie a blondei a fost cea cu libanezul Nicola, care a durat şase ani. A fost o iubire cu năbădai, care a început în 2005 şi s-a terminat în 2012. Cei doi s-au despărţit de mai multe ori şi libanezul chiar i-a oferit un inel de logodnă. Deşi Nicola şi-a dorit copii cu Gina şi ea a declarat că l-a iubit enorm, totul s-a terminat între ei în urmă cu un an.

Gina Pistol a semnat cu Euforia TV jpeg
Gina Pistol a semnat cu Euforia TV

Nicola a fost înlocuit de fotbalistul Mihai Răduţ, cu nouă ani mai mic decât blondă. După şapte luni de relaţie însă, cei doi s-au despărţit pentru că Ginei i s-a făcut frică din cauza diferenţei de vârstă.

image
Mihai Răduţ este cu 8 ani mai tânăr decât iubita lui, Gina Pistol

Blonda s-a iubit şi cu fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, şi el mai mic decât ea. Fotoreporterii CLICK! i-au surprins de mai multe ori în vară când se duceau la fiul lui Dorin Cocoş acasă şi chiar s-au mutat împreună, dar Gina a insistat că sunt doar prieteni.

CLIIMA20130707 0101 1 jpeg
Ciprian Marica
FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg