Diana Bart: «Mi-aş fi dorit să fiu critic vestimentar»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 31 de ani, Diana Bart mărturiseşte că este o femeie împlinită şi că tot ce şi-a dorit i s-a întâmplat. Are o carieră de zece ani în televiziune, iar în această toamnă va îmbrăca rochia de mireasă, după doar un an de relaţie.

Frumoasa prezentatoare a debutat la postul local braşovean RTT, iar după trei ani a intrat în echipa PRO TV Braşov, unde a fost reporter, corespondent şi prezentator timp de mai bine de patru ani. A venit apoi în Bucureşti, la pupitrul ştirilor de la DIGI 24, iar acum a acceptat provocarea unei emisiunii mondene la Prima TV.

Diana, ştim că urmează să te căsătoreşti. De cât timp sunteţi împreună tu şi iubitul şi cum v-aţi cunoscut?

Ne-am cunoscut pur şi simplu întâmplător, ne învârteam în acelaşi grup de prieteni, a fost mâna destinului. Suntem împreună de aproape un an, iar inelul de logodnă l-am primit la patru luni de când ne-am cunoscut, într-un cadru romantic, la o cină în Centrul Vechi din Bucureşti. 

Cum te-a convins că el este alesul?

Nu foarte greu. Am simţit asta de când ne-am cunoscut, m-a convins prin felul lui de a fi, prin calităţi, şi nu prin vorbe.

Aţi stabilit când şi unde va avea loc marele eveniment?

Desigur. Nunta va fi în septembrie anul acesta, la altitudine, în Poiana Braşov, într-un cadru restrâns, doar cu rudele şi prietenii foarte apropiaţi. 

Cât de greu a fost să faci pregătirile pentru acest moment? Ţi-ai ales rochia?

Nu foarte greu, pentru că am ştiut dintotdeauna cum vreau să arate nunta mea. Vreau ceva fin, delicat, simplu, şi am găsit persoana potrivită care se va ocupa de toate pregătirile. Rochia de mireasă este o creaţie semnată Rhea Costa, albă, fină, diafană. 

Împreună cu iubitul ei, Adi, un om de afaceri din Braşov

simeon stalpnicul png

Îţi doreşti copii? Aţi discutat despre acest subiect?

Da, o fetiţă, dar nu ne-am făcut încă planuri, mai aşteptăm. Trăim frumos prezentul pe care-l avem, pentru că niciodată nu ai de unde să ştii ce-ţi aduce viitorul. 

Acum, că vei deveni soţie, va trebui să te ocupi de treburile casnice. Cum te descurci la acest capitol? Ai pe cineva care te ajută?

Le fac faţă singură! Eu merg pe principiul "Ce faci cu mâna ta nu face nimeni", mai ales că sunt obsedată de curăţenie şi ordine. Sunt o gurmandă şi îmi place foarte mult să gătesc. Fac mâncăruri  delicioase, dar sănătoase în acelaşi timp. 

Mai ai timp şi pentru tine? Ce îţi place să faci în timpul liber?

Din fericire, da. Sunt pasionată de desen, reproduc personaje din desene animate, design interior, modă şi sport. Merg la fitness de trei ori pe săptămână, iar în timpul liber fac tenis. Am gene bune, dar le completez cu sport şi o alimentaţie corectă. Încerc pe cât posibil ca în fiecare zi să am un meniu echilibrat. Mănânc puţin şi des.

Spune-ne câteva lucruri pe care lumea nu le ştie despre tine...

Dacă nu aş fi fost jurnalist, mi-aş fi dorit să fiu designer de interior sau critic vestimentar. Îmi place să joc table, reproduc orice desen şi nu ştiu să înot.

Unde te vezi peste trei ani?

Oriunde m-am văzut până acum, mi s-a împlinit. Aşa că mi-e frică să mai visez.

Un mesaj pentru cititorii Click...

Să nu schimbaţi niciodată cel mai citit ghid tv.

După ce a fost reporter, corespondent şi prezentator de ştiri, Diana Bart a trecut într-o altă etapă în cariera ei, cea a emisiunilor mondene şi spune că acest format de emisiune o atrage cel mai mult. În ciuda programului său încărcat, frumoasa brunetă încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos şi să respecte un anumit program de masă şi spune răspicat că nu va apela niciodată la estetician.

Când era copil, alături de părinţii ei, Beatrice şi Mircea

S-a născut la 20 august 1981, la Cluj Napoca. "N-am stat niciodată acolo, am fost născută în concediu, să zic aşa";Pe sticlă se prezintă Diana Bart, dar în buletin numele ei complet este Diana Andreea Ţapu. "Mă prezint Bart, cu numele de domnişoară al mamei, pentru că sună mai bine decât numele tatălui";Mama ei se numeşte Beatrice, are 56 de ani şi este tehnician şi psihopedagog, iar tata, Mircea, are 59 de ani şi e inginer;Cel mai de preţ sfat primit de la părinţi: "Să-ţi păstrezi respectul de sine şi să ai pretenţii din ce în ce mai mari de la tine";Are un frate, Bogdan care are 30 de ani şi e inginer IT automatizări ;A absolvit Colegiul Naţional "Unirea", din Braşov, Filologie, şi Facultatea de Filosofie şi Jurnalism ("Spiru Haret");A făcut cursuri de manechin, la academia "Artemis" şi cunoaşte două limbi străine, engleza şi spaniola;A început să lucreze în televiziune în 2003. "Eram în al doilea an de facultate, iar o cunoştinţă m-a recomandat pentru o probă la un post de televiziune. Le-am plăcut şi am intrat imediat în echipa lor" ;Între 2008-2011 a fost corespondent al Ştirilor PRO TV de la Braşov, apoi s-a mutat la Bucureşti, odată cu intrarea în echipa postului tv Digi24;Lumea mondenă a atras-o dintotdeauna. I-ar plăcea să prezinte o emisiune de ştiri mondene sau de divertisment;Are un regim alimentar foarte echilibrat şi încearcă să mănânce puţin şi des. "Dimineața mănânc mai consistent şi îmi permit şi mici pofte, la prânz am un meniu mai lejer, bazat pe proteine, carbohidraţi şi fibre, iar seara doar mâncăruri care conţin fibre şi proteine. Între mese, fructe sau diverse seminţe";Nu are nici o operaţie estetică şi nici nu vrea să-şi facă vreodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net