Diana Dumitrescu: «Pentru ce tot efortul de a trăi?»

Ultima actualizare:

Actriţa susţine că pe vremuri nu avea poftă să mai trăiască, însă după ce a crescut a reuşit să găsească răspunsul la toate întrebările pe care le avea. Diana când era copil nu înţelegea foarte multe lucruri, spune ea. Actriţa este de părere că acum ştie ce-şi doreşte de la viaţă şi asta o face ferricită.

"Trăiesc ca și voi în această lume, sunt îconjuarată și intru în contact, zi de zi, cu diferiți oameni. Am ajuns să mă întreb despre principiile de viață și valorile lor, pentru că eu personal, tind să cred că ele nu mai există. Sau dacă există, nimeni nu le folosește ca și ghid în viață, ci ca hârtie igienică. (...) Nu, nu mai avem principii și nici valori. Nu știm de ce ne naștem pe lumea asta și unde vrem să ajungem și, nici măcar nu ne străduim să aflăm. Dar după ce toată această dramă numită viață se risipește, după ce toate principiile se duc pe apa sâmbetei, după ce copilul din noi moare, după ce trece viața asta, ce rămâne? Ce mai e după? Pentru ce tot efortul de a trăi? De a realiza lucruri? Pentru? Nu mai gasesc scopul", scrie Diana pe blogul ei.

Ei, odată cu maturizarea au venit și întrebările. Am reușit să îmi răspund la ultima întrebare fără răspuns. Mi-am găsit motivația. Mi-am găsit scopul.(...)Ce caut eu în lumea asta? Caut adevăratele culori ale sufletului meu. Caut bucuria oricărui zâmbet pricinuit de cel mai mic motiv. Caut mătasea fină în atingerea persoanei iubite. Caut verdele ierbii în umbra răcoroasă a pădurii. Caut iubirea supremă în lacrimile mamei. Caut...hrană pentru suflet", a scris ea pe blog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net