Dinamo nu-l lasă gratis pe Niculae

Ultima actualizare:

„Dinamo va scăpa în această iarnă de mai mulţi jucători bătrânei, şi va miza pe cei tineri", a decretat Ioan Becali în ultimele zile din 2010. Declaraţia fostului agent făcea referire şi la Marius Niculae, primul căpitan al „câinilor".

„Săgeată" este unul dintre jucătorii de care roş-albii încearcă să se despartă, însă condiţiile lor nu atrag prea multe cluburi.

Nicolae Badea şi Cristi Borcea solicită cel puţin 400.000 € în schimbul jucătorului, dar nicio echipă nu s-a înghesuit până acum să plătească această sumă. Dacă Niculae ar fi fost lăsat liber de Dinamo, situaţia ar fi fost alta.

Marius a primit asigurări din partea mai multor impresari că-şi va găsi un contract bunicel imediat, doar dacă devine liber de orice angajament. Conjunctură pe care „câinii" nu o acceptă.

Şefii din „Ştefan cel Mare" au cheltuit până acum cu Niculae, cu tot cu sumă de transfer, cel puţin un milion de euro, astfel că ei încearcă să recupereze măcar ceva din această sumă.

Cluburile care ar accepta să-l angajeze pe „Săgeată" din poziţia de jucător liber sunt din Portugalia (primele două ligi), Rusia şi China. Oricum, finul lui Borcea nu e disperat să plece.

În acest moment, Niculae e cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, cu un salariu anual de 250.000 €, sumă pe care nu ar putea s-o depăşească cu mult în cazul unui transfer „afară".

Finii Niculescu şi Niculae îl plâng pe naşul Borcea

Claudiu Niculescu şi Marius Niculae au refăcut, ieri, cuplul de atacanţi a lui Dinamo din sezonul trecut. Cei doi fini ai lui Cristi Borcea s-au întâlnit la o partidă de fotbal-tenis, la sala de judo a clubului.

Claudiu şi Săgeată au vorbit despre starea de sănătate a naşului lor. „Cu Cristi vorbesc destul de rar, pentru că are probleme de sănătate", a spus Niculescu. „Îm doresc ca domnul Borcea să revină cât mai repede alături de noi", a afirmat şi Niculae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net