Dorinel Munteanu: «Ne lipseşte un jucător ca mine»

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Petrecăreţii Antal şi Cojoc, daţi afară

Dorinel Munteanu: «Treziţi-vă sau vă trimit la echipa a doua!»

Dorinel Munteanu: "Nu pornim ca favoriţi la Tg.Mureş"

Dorinel: «Mutu nu mai poate ajuta naţionala!»

Click: Cum vedeţi meciurile cu Bosnia şi Luxemburg?

Dorinel Munteanu: Aceste două partide sunt poate cele mai importante de până acum. „Dubla" cu Bosnia şi Luxemburg este decisivă pentru noi, pentru calificarea la Campionatul European de la anul, iar dacă vom câştiga toate cele şase puncte luăm o opţiune foarte importantă.

Aţi accepta postul de selecţioner?

Acum nu. Trebuie mai întâi să fac treabă bună la Oţelul, iar dacă vom face performanţă la Galaţi, mă voi gândi în cazul în care voi avea vreo ofertă de la FRF. Momentan nici nu mă gândesc să preiau naţionala. Nici nu am experienţa necesară şi nici nu sunt pregătit.

Actuala naţională are un „Dorinel Munteanu"?

Jucătorii de la mijloc au calităţi foarte bune, dar au şi unele minusuri. Este foarte greu să mai ai unul ca „Dorinel Munteanu" în zilele lui bune. Toţi jucătorii trebuie să-şi valorifice punctele forte, iar în meciul cu Bosnia trebuie să dea tot ce au mai bun.

Ce sistem i s-ar potrivi naţionalei?

Răzvan joacă acum un 4-4-2. Eu am mai studiat la multe echipe mari din Europa şi cred că la jucătorii de care dispune selecţionerul ar fi indicat sistemul 4-2-3-1. Eu îl văd pe Marica vârf împins, cu Stancu, Mutu şi Deac în spatele lui.

Ar mai fi meritat şi altcineva de la Oţelul convocat?

Eu am jucători foarte buni care vin din urmă, însă nu au experienţa necesară în meciurile decisive. Cred că Giurgiu şi Paraschiv puteau face parte din lotul pentru aceste două meciuri.

Tu cum ai fi procedat cu Mutu?

Răzvan l-a convocat în cel mai prielnic moment. Mutu a trecut o perioadă foarte proastă pentru el ca jucător, dar acum este într-o formă foarte bună. Oricum, eu nu am mai văzut un meci bun la naţională a lui Mutu de foarte mult timp.

image
image
image
image
image
image
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Screenshot 2023 12 11 133610 png
bani pusculita jpeg
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg