Dorinel Munteanu: «O vrăjitoare din Reşiţa mi-a zis că voi fi campion»

Ultima actualizare:

„O vrăjitoare de la mine din Banat, de la Reşiţa, a spus că noi o să luăm titlul. Eu în ea am încredere", a declarat „Neamţul".

La rândul său, Marius Stan a spus că „singurul vrăjitor în care cred este Dorinel Munteanu". Componenţii echipei Oţelul Galaţi s-au reunit, ieri, în vederea reluării pregătirilor pentru returul Ligii I, singurele noutăţi din lot fiind atacantul Bratislav Punosevaci şi mijlocaşul Ciprian Milea.

De la primul antrenament au lipsit argentianul Gabriel Viglianti şi nigerianul John Ibeh, ambii însă motivat. La antrenamentul echipei au participat şi 500 de suporteri, cea mai numeroasă asistenţă din ultimul deceniu la o reunire de lot.

Marius Stan consideră că este foarte posibil ca lipsa banilor din fotbalul românesc să reducă foarte curând şi numărul de echipe din prima ligă.

„Este evident că sunt tot mai puţin bani în fotbalul nostru, se vede şi din faptul că nu s-a întâmplat nimic spectaculos pe piaţa transferurilor. O să vedeţi că licenţierea, care acum se va face sub atenta supraveghere a UEFA, va aduce multe suprize. Din fericire, noi nu avem probleme din acest punct de vedere. Stăm bine pentru moment, avem doar un singur salariu restant către jucători", a declarat Marius Stan.

Citeşte şi:

Vrajitoare: «Oţelul o să piardă campionatul!»

Dan Alexa: "Oţelul şi Vasluiul sunt cei mai dificili adversari"

"Oracolul" Dragomir ştie cine se bate la titlu:"Lupta se dă între Oţelul, Timişoara şi Steaua"!

Nocturna Oţelului, pe ultima sută de metri

Oţelul a transferat un atacant sârb de 1,89 metri!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg