Doru de la «Parlament» s-a sărutat cu două blonde într-o seară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este la un pas de a reveni la viaţa de burlac, însă nu a mai avut răbdare să primească hotărârea de divorţ. După ce s-a despărţit de bruneta Nicoleta Vascan, Doru de la „Parlament" a dat iama printre femei, depăşind orice record pentru un VIP: s-a sărutat cu două blonde într-o singură seară!

Doru (33 de ani) şi Nicoleta (32 de ani) au hotărât de comun acord, în luna octombrie, să depună actele de divorţ, după nenumărate certuri şi împăcări.

simeon stalpnicul png

El nu a reuşit, în cei doi ani de căsnicie, să se facă băiat de casă, după o viaţă plină de aventuri, motiv pentru care Nicoleta a decis să rupă relaţia.

Acum, locuiesc separat, prima înfăţişare la tribunal urmând să aibă loc pe data de 9 martie. Iată însă că Doru Isăroiu nu a aşteptat pronunţarea divorţului şi a revenit la vechile metehne.

Solistul trupei Parlament a fost surprins de paparazzi, în ajunul Crăciunului, în compania a două blonde cu care s-a întâlnit în aceeaşi zi, la diferenţă de aproximativ două ore.

Doru, cu blonda «numărul 2»- În aceeaşi seară, o oră mai târziu, acelaşi Doru vrăjeşte de zor o altă blondă într-un alt club

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Dorule, iată-ţi  soţia fără  chiloţi pe scenă!

Nicoleta Vascan, psiholog pentru nore

Solistul de la «Parlament» divorţează de psiholoaga sexy

simeon stalpnicul png

Şi nicidecum nu erau doar amice, căci pe prima a sărutat-o cu foc pe gură şi pe gât, într-un gang, iar pe cealaltă a vrăjit-o într-un bar, şoptindu-i vorbe dulci la ureche.

După câteva ore petrecute în compania celei de-a doua blonde, ei s-au urcat într-un taxi, care i-a dus până la blocul unde solistul locuieşte cu chirie. În drum spre casă, femeia a făcut un mic popas la un butique, de unde a cumpărat ceva de mâncare şi, surpriză!, şi o cutie cu prezervative.

Cu siguranţă, solistul îşi agaţă victimele chiar în clubul în care susţine concerte „True club", una dintre blonde participând adesea la concursurile de karaoke.

Căsătorit din 2008 cu «sexy-psiholoaga»

Nicoleta şi Doru s-au căsătorit cu mare fast în 2008, la Palatul Mogoşoaia, unde au avut peste 200 de invitaţi. Nici prin cap nu îi trecea sexy-psihologului Nicoleta Vascan că după numai doi ani, căsnicia lor se va destrăma.

Apropiaţii lui susţin că Doru este un mare aventurier, dar şi amator de sex în trei. Acesta se pare că ar fi fost şi marele motiv pentru care mariajul lui a ajuns pe butuci, Nicoleta având o educaţie profund religioasă.

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net