Două avioane intervin pentru a calma un pasager recalcitrant într-o aeronavă

Ultima actualizare:

Misiunea lor era să intercepteze avionul civil după ce echipajul a adus la cunoştinţa dispecerilor, la scurt timp de la decolarea din Portland, despre o situaţie tensionată la bord. După cum precizează Fox News, un pasager recalcitrant refuza să-şi depună geanta sport într-un compartiment separat, iar echipajul a devenit suspicios. Mai mult, pasagerul a trimis piloţilor un bileţel cu ameninţări.

Echipajul a decis să se întoarcă la Portland, iar cele două F-16 au interceptat avionul şi l-au escortat pe tot parcursul zborului înapoi la Portland, fără să fie totuşi clar care putea fi contribuţia lor în scandalul de la bord.

Pe aeroport, serviciile speciale l-au dat jos din avion pe pasagerul indisciplinat şi l-au arestat. O altă persoană care simpatizase cu el a fost, de asemenea, evacuată din avion. După aceasta, aeronava s-a realimentat cu carburant şi a plecat spre destinaţia iniţială.

La bordul avionului, aparţinând companiei Hawaiian Airlines, se aflau 231 de pasageri şi zece membri ai echipajului, notează Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net