Două cazuri de toxiiinfecţie alimentară în Medgidia


    23 de copii din Medgidia au suferit de toxiinfecţie alimentară
23 de copii din Medgidia au suferit de toxiinfecţie alimentară

Două cazuri de toxiinfecţie alimentară au avut loc în oraşul Medgidia în ultimele 24 de ore. 23 de copii de la o creşă şi o grădiniţă au acuzat dureri abdominale, vărsături, scaune diareice şi febră. Creşa şi grădiniţa primesc produse lactete de la aceeşi firmă.

Cinci copii de la Creşa nr. 4 din Medgidia au ajuns astăzi, potrivit Mediafax, la Urgenţa Spitalului Municipal cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Directorul coordonator adjunct pentru Controlul în Sănătatea Publică, dr. Adrian Pavlov, a spus că micuţii acuzau dureri abdominale, vărsături, scaune diareice şi febră. Copii au fost lăsaţi să plece acasă, după ce au primit tratament de specialitate.

Un alt caz de toxiinfecţie alimentară a fost semnalat ieri la 18 copii de la Grădiniţa cu orar prelungit nr. 3 din Medgidia, dar nici unul dintre micuţi nu a necesitat internarea.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa s-a ajuns la concluzia că singurul lucru pe care cele două cazuri îl au în comun este că produsele lactate sunt primite de la aceeaşi firmă.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg